Ο Φάτι βρήκε τον εαυτό του στην Μπράιτον και περιμένει μία ευκαιρία

13:11 20/11/2023 - Πηγή: Contra

Στην Μπράιτον με την μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα αγωνίζεται ο Ανσού Φάτι, καθώς ο Τσάβι είχε ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα εν όψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεαρός Ισπανός εξτρέμ, παρά το δύσκολο ξεκίνημα, έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Μπράιτον και της Premier League, έχοντας έπειτα από 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 4 γκολ

και 1 ασίστ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής SPORT, ο Φάτι παρά το γεγονός πως σιγά σιγά βρίσκει τον παλιό του εαυτό με την Μπράιτον, δεν φέρεται πρόθυμος να παραμείνει στην Αγγλία καθώς όνειρο του είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και να πάρει τη φανέλα βασικού υπό τις οδηγίες του Τσάβι.

Θυμίζουμε πως ο Φάτι προέρχεται από τις ακαδημίες της Μασία ενώ έχει συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Πάντως, η Μπράιτον φέρεται διατεθειμένη να κινηθεί είτε για την αγορά είτε για τον εκ νέου δανεισμό του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι εκτιμά σε μεγάλο βαθμό τις ικανότητές του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Παλμέιρας ετοιμάζεται για νέα μεγάλη πώληση με 16χρονο που οργιάζει με την u17 της Βραζιλίας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Τεν Χαχ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Ο Μπενατιά επιστρέφει στο ποδόσφαιρο με πόστο σε ομάδα με την οποία είχε μηδέν λεπτά συμμετοχής

Keywords
Τυχαία Θέματα