Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς θυμήθηκε τον ξεχασμένο!

Ο Παναθηναϊκός έβαλε μόνος του παραπάνω πίεση στον εαυτό του και πηγαίνει στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο αναζητώντας νίκη ηρεμίας.

Το παιχνίδι της Κυριακής (17/12) έχει ιδιαιτερότητες. Οι «πράσινοι» θα πρέπει να μη λαθέψουν και να γίνουν οι πρώτη ομάδα που υποχρεώνει σε ήττα τον Σάσα Ίλιτς μετά την έλευσή του στην Ελλάδα.

Σε διαφορετική περίπτωση η γκρίνια θα μεγαλώσει.

Στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός θα έχει αλλαγές. Σίγουρη είναι η επιστροφή του Μπρινιόλι στο αρχικό σχήμα. Ίσως δούμε και Κώτσιρα στα δεξιά, όπως και τον Τσέριν στα χαφ.

Θα ανακατέψει την τράπουλα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως κάνει κάθε φορά μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι στην αποστολή πήρε και έναν ξεχασμένο! Ο λόγος για τον Κλέινχεϊσλερ, τον οποίο είχε σταθερά στο περιθώριο.

Βέρμπιτς, Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν είναι εκτός για διαφορετικούς λόγους και έτσι ο Παναθηναϊκός δεν είχε άλλες λύσεις. Μάλλον έτσι θα σκέφτηκε και ο Γιοβάνοβιτς. Γι’ αυτό και έβγαλε από τη ναφθαλίνη τον Ούγγρο χαφ.

Τελευταία φορά που έπαιξε ο Κλέινχεϊσλερ ήταν τον Αύγουστο στην πρόκριση επί της Μαρσέιγ! Είχε μπει αλλαγή στην παράταση και εκτέλεσε μάλιστα εύστοχα πέναλτι. Στη συνέχεια ο Γιοβάνοβιτς τον «πάρκαρε» και τον Ιανουάριο ίσως βγει και διαζύγιο. Όσο για τον Τσοκάι; Έκπληξη δεν είναι ότι μπήκε -και αυτός- στην αποστολή, αλλά ότι υπάρχει ακόμη στο ρόστερ. Κάτι που θα αλλάξει προσεχώς.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα