Η Σίτι έμεινε πίσω στη μάχη του τίτλου εξαιτίας "παιδιού" της

21:43 16/12/2023 - Πηγή: Contra

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Κρίσταλ Πάλας στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League καθώς παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2 τέρματα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στις καθυστερήσεις έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ενός πρώην παιδιού της.

Ο λόγος για τον 22χρονο Μάικλ Ολίσε ο οποίος μέχρι τα 16 του βρισκόταν στις ακαδημίες της Σίτι από όπου και έφυγε για να πάει ως ελεύθερος στην Ρέντινγκ.

Ο Ολίσε βρίσκεται στην Κρίσταλ Πάλας

από το καλοκαίρι του 2021 όταν και η αγγλική ομάδα έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Ρέντινγκ και αποτελεί πλέον ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Ο Γάλλος, που αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ άλλα παίζει και πίσω από τον επιθετικό, στην αρχή της χρονιάς έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού αλλά πλέον έχει επιστρέψει για τα καλά στη δράση με το "μπάζερ μπίτερ" κόντρα στη Σίτι να είναι το αποκορύφωμα.

Ο Ολίσε έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τη χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή να κυμαίνεται στα 50.000.000 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα