Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τρικ από Τερίμ – Ρίσκο ο Καρβαλιάλ

Λίγο έμεινε για τη σέντρα στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Στη Λεωφόρο οι «αιώνιοι» κοντράρονται για τον πρώτο από τους δύο αγώνες που θα δώσουν στο Κύπελλο με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Φατίχ Τερίμ και Κάρλος Καρβαλιάλ θα πάρουν την πρώτη τους γεύση από ντέρμπι (21:30, CS1). Με τις ενδεκάδες τους δείχνουν και πόσο το θέλουν. Δεν πάνε σε πολλές αλλαγές.

Ο Τερίμ κρατάει βασικό τον Λοντίγκιν και δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία στον Κώτσιρα να παίξει. Αράο και Γεντβάι ήταν δεδομένο πως θα ξεκινήσουν αφού άλλοι δεν υπάρχουν και αριστερά παίζει ο Μλαντένοβιτς.

Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο ξεκούραστος Πέρεθ. Μαζί του και ο Τσέριν. Τζούρισιτς και Μπερνάρ θα παίζουν ταυτόχρονα έχοντας και τον Αϊτόρ στην τριπλέτα πίσω από τον Ιωαννίδη.

Ο Καρβαλιάλ διατηρεί αναμενόμενα τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο και αλλάζει τον Μπιανκόν. Μετά την κακή εμφάνιση του Γάλλου με την ΑΕΚ επιστρέφει ο Ντόι και παραμένει αριστερά ο Ορτέγκα. Παίζει και ο Ρίτσαρντς, αλλά έγινε η έκπληξη και θα ξεκινήσει ως εξτρέμ.

Μέσα ο Μασούρας, έξω Φορτούνης και Ποντένσε, ενώ στην κορυφή ο Ναβάρο ξανά. Στα χαφ δεν βγαίνει ο Έσε, ενώ αντί του Καμαρά θα είναι στο αρχικό σχήμα ο Αλεξανδρόπουλος.

Οι ενδεκάδες στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Ιωαννίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλος, Έσε, Καρβάλιο, Μασούρας, Ρίτσαρντς, Ναβάρο.

Οι πάγκοι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σπόραρ, Μαντσίνι, Φικάι, Βιλένα, Κυριόπουλος, Βέρμπιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μαντί Καμαρά, Φορτούνης, Ιμπόρα, Ζέλσον Μαρτίνς, Κίνι, Γιόβετιτς, Μπιανκόν, Ποντένσε και Παπαδούδης.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα