Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Δάφνη μια ανάσα πριν δολοφονηθεί

Ακόμη μία σοκαριστική εξέλιξη θα έχουν οι Παγιδευμένοι στα επόμενα επεισόδια καθώς η Δάφνη κινδυνεύει με όλους να κάνουν τα πάντα για να τη βρουν.

Η σειρά του ANT1 που σημειώνει υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση κάθε Δευτέρα και Τρίτη συνεχίζεται καθηλωτική με την αγωνία για τη τύχη των ηρώων να παραμένει.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Δάφνη κινδυνεύει

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο Δήμητρης ανακαλύπτει ότι εκτός από την απόπειρα δολοφονίας του Σπύρου και η ζωή της Δάφνης κινδυνεύει

καθώς αυτή αγνοείται.

Από την πλευρά τους Αντρέας, Σταύρος και Άννα κάνουν ότι μπορούν για να βρεθεί η μικρή. Παράλληλα όμως, και καθώς ο Σπύρος χαροπαλεύει στην εντατική, προσπαθούν να σταθούν και στον Δημήτρη.

Ο Γεράσιμος θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αγνοώντας τις συνέπειες για τον ίδιο όσο και τους ενδοιασμούς του Δημήτρη για τις μεθόδους του. Η αγωνία για τη Δάφνη κορυφώνεται καθώς καμία έρευνα δεν αποδίδει και οι φόβοι μεγαλώνουν για τη ζωή της.

Ο Δημήτρης ανακαλύπτει συνταρακτικά στοιχεία για τη Δάφνη. Καθώς δεν υπάρχει άλλη εξέλιξη και ο χρόνος τελειώνει, παίρνει μια καθοριστική απόφαση. Για να σώσει την αδελφή του, ο Δημήτρης ακολουθεί τα σκοτεινά μονοπάτια του παππού του.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που ο ίδιος καταλαβαίνει την Άννα και το πως ενήργησε στην περίπτωση της Λίνας…

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης πιάνει τον φονιά του Σταυρου

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτές κάνουν μήνυση στην Ισμήνη

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Μαθαίνουν όλοι πως η Πολυξένη διέταξε τον πνιγμό του εγγονιού της

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα