Ηράκλειο: Νέα “διπλή” πρόκριση για τη Σακελλαρίδη

Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις της η Σαπφώ Σακελλαρίδη στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια πανηγύρισε νέα διπλή πρόκριση σήμερα Παρασκευή (22/3), και συνεχίζει τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά.

Συγκεκριμένα,

η Σαπφώ μπήκε πρώτα στο κορτ για τα μονά σήμερα. Έπαιξε με την 22χρονη Τσέχα qualifier, Νίκολα Μπρέκοβα, και κέρδισε με 6-3, 6-2, μέσα σε 1,5 ώρα αγώνα στο χωμάτινο Court 12, για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Για να φτάσει ως εδώ, η κορυφαία του ταμπλό κέρδισε πρώτα την 26χρονη Ιταλίδα, Γκάια Σκουαρσιαλούπι, με 6-4, 6-1, ενώ στο δεύτερο γύρο νίκησε την 22χρονη Λετονή, και κατόχου wild card για τη συμμετοχή της, Μαργαρίτα Ιγκνατιέβα, με 6-3, 6-3.

Στα ημιτελικά θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της 29χρονη Ρωσίδα, Πολίνα Λεϊκίνα, με στόχο την τέταρτη σερί νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Εκεί θα περιμένει μία εκ των Σλοβάκων, Νίνα Βάργκοβα και Σοφία Μιλάτοβα.

Όσον αφορά τα διπλά, η Σακελλαρίδη ήδη μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, στο πλάι της 25χρονης Ιταλίδας, Ιρένε Λαβίνο. Λίγο μετά την προημιτελική της “μάχη” στα μονά, έπαιξαν κόντρα στις No2 του ταμπλό, Ναταλία Σιέντλισκα (Γερμανία) και Νίνα Βάργκοβα (Σλοβακία) και κέρδισαν με 7-6(2), 6-3, σε μία ώρα και 35 λεπτά αγώνα.

Στην πρεμιέρα τους επικράτησαν των Μαρία Ελένη Πούλκα και Στυλιανή Ρουσοπούλου με double bagel (6-0, 6-0), ενώ στην 8άδα των Ισραηλινών, αλλά και Νο4 του ταμπλό, Μίκα Μπούτσνικ και Άλιαν Ζακ, με 7-6(1), 6-0. Στον τελικό θα παίξουν κόντρα στις κορυφαίες του ταμπλό, Καθαρίνα Χομπγκάρσκι (Γερμανία) και Πολίνα Λεϊκίνα.

Στο τουρνουά έπαιξε και η Έλενα Κοροκοζίδη, που ολοκλήρωσε χθες τις αγωνιστικές της προσπάθειές. Στα μονά ηττήθηκε από την Μίκα Μπούτσνικ με 6-3, 1-6, 6-1, και έμεινε εκτός 8άδας. Στα διπλά συνεργάστηκε με την Μαργαρίτα Ιγκνατιέβα, και στην πρεμιέρα τους έχασαν από τις Σιέντλισκα και Βάργκοβα με 7-6(4), 6-4.

The post Ηράκλειο: Νέα “διπλή” πρόκριση για τη Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα