Ολυμπιακός: «Τρώνε» τον Ορτέγκα για τον Ρίτσαρντς;

Ο Ολυμπιακός και τα απόνερα από την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Αν κάτι έκανε εντύπωση την επομένη του ματς και εν όψει του σημερινού (10/1, 21:30) ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό είναι μια προσπάθεια έντονης κριτικής για τον Ορτέγκα.

Ναι, δεν τα πήγε καλά. Ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον Άμραμπατ ενώ με τον Ποντένσε έδωσαν μια αίσθηση ασυνεννοησίας σχεδόν

σε όλα τα επίπεδα. Κανείς δεν βοηθούσε κανέναν παρά λίγα λεπτά και σε ορισμένες φάσεις.

Ήταν κακός ο Ορτέγκα με την ΑΕΚ πάει και τελείωσε. Ο Ολυμπιακός, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει και πολλούς παίκτες να στηριχθεί. Δεν έχει και πολλά πρότζεκτ για να πει κάποιος «α είναι καλό».

Ο Ορτέγκα είναι ένας παίκτης που βρέθηκε πρόσφατα για επίσημους αγώνες με την εθνική Αργεντινής, του Μέσι, την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φήμες που θα φανεί σήμερα αν θα είναι αλήθεια, πως ο Ρίτσαρντς θα είναι ο βασικός με τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, μπορεί να είναι ρίσκο μια και ο Ρίτσαρντς δεν έχει βρει πατήματα στο λίγο που έχει αγωνιστεί, αλλά και ο Ορτέγκα θα θέλει τον χρόνο ξεκούρασής του.

Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Κριτική φυσικά και γίνεται σε όλους και επισημαίνονται τα άσχημα. Αλλά μη βγει και χάλια ο Ορτέγκα, κάπου όπα.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα