Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της χρονιάς!

Πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» γαι το 2024, ένα «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη «Λεωφόρο» τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των «16» για τη διοργάνωση.

Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου, οι «πρασίνοι» τον Φατίχ Τερίμ και οι «ερυθρόλευκοι» τον Κάρλος

Καρβαλιάλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τούρκος τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Παλάσιος, Πάλμερ – Μπράουν και Μάγκνουσον. Ανέτοιμος κρίθηκε ο Μπαρτ Σένκφελντ, ο οποίος προπονήθηκε την Τρίτη (09/01) και πιθανότατα θα επιστρέψει στην απσοτολή για το ντέμπι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Επιστροφή στην αποστολή για τους Ρούμπεν Πέρεθκαι Μπένιαμιν Βέρμπιτς, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους κόντρα στον Παναιτωλικό.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος προπονητής δεν ανακοίνωσε αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Καρβαλιάλ δεν έχει στις επιλογές τον τραυματία Ελ Αραμπί, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Πεπ Μπιέλ και Γιόβετιτς. Εκτός λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική του Μαρόκου για το Κόπα Άφρικα ο Ελ Κάαμπι.

Η ρεβάνς του αγώνα είναι προγραμματισμένη την επόμενη εβδομάδα (17/01, 21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα