Ολυμπιακός: Το άγχος του Μπαρτζώκα – Φτιάχνει τα πράγματα ο Πετρούσεφ!

Μία πολύ σπουδαία κίνηση έκανε ο Ολυμπιακός, ενεργοποιώντας τη… βόμβα Φιλίπ Πετρούσεφ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ομάδα του Πειραιά, έκανε και την τελευταία προσθήκη της, μετά την απόκτηση του Μήτρου Λονγκ, προσθέτοντας τον ταλαντούχο Σέρβο στο ρόστερ της.

Μιλάμε φυσικά για ένα εξαιρετικό 4άρι, που έλειπε από τον Ολυμπιακό,

αφού είχε δείξει τεράστια αδυναμία στην αντιμετώπιση παικτών που έχουν το στυλ του Ντίνου Μίτογλου.

Έχοντας κάνει μία εξαιρετική πορεία στην περσινή Euroleague, ο Πετρούσεφ δοκίμασε στο… μαγικό κόσμο του NBA, ωστόσο δε βρήκε αυτό που έψαχνε με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ευρώπη για χάρη των «ερυθρολεύκων».

Πλέον ετοιμάζεται να προβάρει τη φανέλα του Ολυμπιακού και στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα να ανέβει επίπεδο και μαζί του, να ανεβάσει και όλη την ομάδα.

Με την προσθήκη αυτή, ο Ολυμπιακός δυναμώνει ακόμα περισσότερο τους ψηλούς του, που ήδη για πολλούς διαθέτει το κορυφαίο δίδυμο της Ευρώπης.

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το άγχος του Μπαρτζώκα!

Πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τις κινήσεις που ήθελε να γίνονται, ωστόσο ένας μικρός… πονοκέφαλος για λίγο ακόμα υπάρχει.

Αρκετοί είναι οι παίκτες που παίζουν πολλά λεπτά, ειδικά στους γκαρντ, κάτι που ανησυχεί για περισσότερους ενδεχόμενους τραυματισμού και έτσι πρέπει να γίνεται ειδική διαχείριση.

Ο Τόμας Γουόκαπ και κόντρα στο Περιστέρι ήταν από τους κορυφαίους, ωστόσο με τα απαιτητικά ματς που έρχονται δε γίνεται να παίζει πολλά λεπτά και στην Ελλάδα.

Ακόμα το διαβατήριο του Μήτρου Λονγκ δεν έχει βγει και έτσι δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Basket League, ενώ όπως έχουμε ξεκαθαρίσει, δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague μέχρι τον επόμενο γύρο.

Φυσικά υπάρχει ακόμα και η απουσία του Γκος, ενώ και ο Σακίλ ΜακΚίσικ ενώ έχει επιστρέψει στην αποστολή, δεν έχει πιεστεί να παίξει, αφού θέλουν να βρει πλήρως  το ρυθμό του.

Έτσι ο Έλληνας κόουτς σίγουρα έχει ανησυχίες όπως προείπαμε για νέους τραυματισμούς σε βασικά… γρανάζια της ομάδας και γι’ αυτό θα είναι πολύ προσεκτικός ό,τι και να σημαίνει αυτό.

Τουλάχιστον ο ερχομός που Φιλίπ Πετρούσεφ, αλλάζει τα δεδομένα στους ψηλούς, αφού δε θα χρειάζεται να ανεβαίνει ο Κώστας Παπανικολάου στο «4», ενώ θα μπορούν να ξεκουράζονται και οι Φαλ – Μιλουτίνοφ που έχουν κάνει ήδη πολλά… χιλιόμετρα.

Μόλις όλοι μπουν και η ομάδα βγάλει υγεία, τότε ο Ολυμπιακός στα χέρια του δύο φορές σερί κορυφαίου προπονητής της Ευρώπης, θα δείξει ποιος είναι πραγματικά.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα