Ολυμπιακός: Σημαίνει κάτι η αγκαλιά Τζέιμς – Μπαρτζώκα;

Ακόμα μία σκληρή… μάχη είχαμε σε αναμέτρηση Μονακό – Ολυμπιακός, όπου βρήκε τελικά νικητές τους Γάλλους με 85-77.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ήταν εξαιρετικοί, παρότι ακόμα οι απουσίες είναι αρκετές, αφού δεν υπάρχει ακόμα ο Φιλίπ Πετρούσεφ, που θα βρεθεί μάλλον στην αποστολή με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αλλά και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής με τη φανέλα του Ολυμπιακού

στην Ευρώπη, αλλά ούτε στην Ελλάδα μέχρι να τελειώσει το θέμα με το διαβατήριο του.

Όπως προαναφέραμε η μάχη ήταν έντονη, ωστόσο μίλησαν οι επιλογές της γαλλικής ομάδας και φυσικά η αδιανόητη εμφάνιση και πάλι του Μάικ Τζέιμς που δείχνει ότι είναι πιο ώριμος από ποτέ.

Κάτι τέτοιο είχε δει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πάλεψε πολύ το καλοκαίρι να τον φέρει, με τη Μονακό ωστόσο να ρίχνει… άκυρο και να μην τον αφήσει να λύσει το συμβόλαιό του.

Ωστόσο πλέον τα δεδομένα το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι διαφορετικά και ίσως ο Ολυμπιακός κάνει και πάλι την κίνηση του.

Ολυμπιακός: Συνεχίζεται να χρειάζεται έναν… Μάικ Τζέιμς!

Ο Αμερικανός είναι ένας από τους παίκτες που κάθε ομάδα θα ήθελε στο ρόστερ της, ωστόσο ο Ολυμπιακός τον έχει πάρα πολύ ανάγκη και με το στυλ παιχνιδιού του.

Σε αυτή την ομάδα που παίζει μία από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης, αλλά ακόμα έχει κολλήματα στην επίθεση, θα ήταν το πρώτο… βιολί.

Ειδικά όταν θα κολλούσε τόσο ο Αϊζάια Κάνααν αλλά και ο Άλεκ Πίτερς, που προσφέρουν το περισσότερο σκοράρισμα φέτος.

Το σίγουρο είναι ότι τόσο ο Ολυμπιακός αλλά και ο Μάικ Τζέιμς δεν έχουν βγάλει την υπόθεση από το μυαλό τους, αφού ο παίκτης της Μονανό σίγουρα θα ήθελε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του κορυφαίου προπονητή στην Ευρώπη.

Αυτό έδειξε ξεκάθαρα μαζί με τον σεβασμό του, μετά το τέλος του αγώνα της Euroleague, εκεί που ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήγαινε προς τα αποδυτήρια.

Ο Τζέιμς έτρεξε, τον έπιασε από πίσω και οι δύο τους μοιράστηκαν μία αγκαλιά σεβασμού και παραδοχής. Σίγουρα λοιπόν το καλοκαίρι που το συμβόλαιο του λήγει, είναι μία καλή ευκαιρία για τον… σκακιστή να τον φέρει στο Λιμάνι.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Σημαίνει, Τζέιμς – Μπαρτζώκα,olybiakos, simainei, tzeims – bartzoka