Ενθουσιασμένοι με Ναδάλ στο Μπρισμπέιν

Η είδηση ότι ο Ναδάλ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά, μετά από ένα χρόνο απουσίας, στο Brisbane, έχει δημιουργήσει υπέρμετρο ενθουσιασμό στην πρωτεύουσα του Queensland και όλοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την πρώτη επίσημη εβδομάδα της νέας χρονιάς.

Ο 37χρονος Ισπανός θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη συμμετοχή του στο Brisbane International της σειράς ATP 250, μετά το 2017 όταν είχε αποκλειστεί από τον Μίλος Ράονιτς στα προημιτελικά.

“Είμαστε

ενθουσιασμένοι που ο Ράφα επιστρέφει στο τένις εδώ στο Μπρίσμπεϊν και γνωρίζουμε ότι οι θαυμαστές του θα είναι πολύ ενθουσιασμένοι”, δήλωσε ο διευθυντής του τουρνουά, Καμ Πίρσον.

Το ίδιο ενθουσιασμένος και ο Υπουργός αθλητισμού του Queensland, Στίρλινγκ Χιντσλάιφ που τόνισε: “Η επιστροφή του Brisbane International στο Pat Rafter Arena υπόσχεται να προσφέρει ένα εντυπωσιακό και διασκεδαστικό καλοκαίρι τένις στο Κουίνσλαντ το 2024. Παίκτες του διαμετρήματος του Ραφαέλ Ναδάλ στο κεντρικό γήπεδο σημαίνει ότι περισσότεροι κάτοικοι του Μπρισμπέιν και επισκέπτες, θα απολαύσουν ένα κορυφαίο τουρνουά και θα δουν τον υπέροχο τρόπο ζωής μας στο Κουίνσλαντ”

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος του Μπρισμπέιν, Άντριαν Σρίνερ, δήλωσε: “Είναι απίστευτα νέα ότι ο σούπερ σταρ του τένις Ράφα Ναδάλ επέλεξε το Brisbane International ως το τουρνουά επιστροφής του και την πολυαναμενόμενη επιστροφή στο τένις. Μετά από 12 μήνες εκτός γηπέδου, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε αυτή την παγκόσμιας κλάσης διεθνή διοργάνωση τένις και θα καλωσορίσουμε τον Ναδάλ πίσω στην κορυφαία αθλητική πόλη της Αυστραλίας”.

Ο Ναδάλ θα μπει στο ταμπλό του Μπρισμπέιν μαζί με τους Άντι Μάρει, Χόλγκερ Ρούνε, Μπεν Σέλτον, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κι άλλους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο.

The post Ενθουσιασμένοι με Ναδάλ στο Μπρισμπέιν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα