Ολυμπιακός: Κανείς δεν κατάλαβε πως το έκανε αυτό ο Πασχαλάκης – Δείτε που ήταν

Ολυμπιακός: Κανείς δεν κατάλαβε πώς το έκανε αυτό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ενώ ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με αυτή του την ενέργεια.

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα δύσκολο διπλό στο Αγρίνιο καθώς χρειάστηκε να κάνει τη δεύτερη στη σειρά ανατροπή και να κερδίσει τελικά με 1-2 τον αξιόμαχο Παναιτωλικό.

Οι αλλαγές του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησαν τον Ολυμπιακό

να βρει διαδρόμους και να πάρει μία σημαντική νίκη, όμως δεν ήταν η επίθεση και οι αλλαγές που τελικά έφεραν το διπλό αλλά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος έκανε μία αδιανότητη απόκρουση στο τέλος του παιχνιδιού.

Ολυμπιακός: Κανείς δεν κατάλαβε πως το έκανε αυτό ο Πασχαλάκης – Δείτε που ήταν

Ενώ ήθελε ούτε δύο λεπτά να λήξει το παιχνίδι στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός και με το σκόρ στο 1-2 κέρδισε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Η αριστοτεχνική, άπιαστη εκτέλεση του φάουλ για κλάσματα έδειχνε σίγουρο… γκολ, όμως τότε ήταν που μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ενώ βρίσκονταν στην άλλη πλευρά της εστίας του, ο Πασχαλάκης χρειάστηκε να πεταχτεί στο γάμα και να βγάλει τη μπάλα κόρνερ.

Στην αρχή δεν φάνηκε ξεκάθαρα πόσο δύσκολη ήταν η απόκρουση του Πασχαλάκη, όμως αν τη δει κανείς προσεκτικά καταλαβαίνει γιατί τον Έλληνα γκολκίπερ τον φωνάζουν και σούπερμαν.

Superman

pic.twitter.com/YZYPLmcDG0

— Karaflodaimonas (καινούργιος λογαριασμός) (@Karaflademon) February 28, 2024

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τρομερή ατυχία με Ζέλσον Μαρτίνς – Γιατί έβαλε τα κλάματα ο παίκτης – Τι έπαθε

Ο Μεντιλίμπαρ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου – Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα