Ολυμπιακός: Έκπληξη πάλι από τον Μεντιλίμπαρ για τους παίκτες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ – Κοιταζόντουσαν στην ομιλία του

Ολυμπιακός: Έκπληξη πάλι από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τους παίκτες, στην ομιλία του Βάσκου προπονητή μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Κάπως… δεδομένο το είχαν φέτος οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά τις αποτυχίες της ομάδας να μαζεύονται στο Ρέντη, να τα ακούνε από τον προπονητή τους, να σκύβουν το κεφάλι και να συνεχίζουν.

Για την ακρίβεια αυτή η κατάσταση στο Ρέντη συνέβαινε μέχρι πριν λίγο καιρο.

Γιατί επί Μεντιλίμπαρ άλλαξαν αυτά.

Άλλαξε και ο Μεντιλίμπαρ όμως. Ο Βάσκος είναι πανέξυπνος άνθρωπος και κατάλαβε πως η ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού είναι αυτή που θέλει «προπόνηση» και όχι οι ίδιοι σωματικά.

Αυτά που θέλει ο Βάσκος από τους παίκτες τα έχουν μάθει και τα κάνουν, όπως τα έκαναν στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τη Φενερμπαχτσέ και με την Άστον Βίλα. Σε πέντε παιχνίδια ο Ολυμπιακός ήταν τρομερός στον αγωνιστικό χώρο. Και ο λόγος ήταν πως οι παίκτες είχαν και ψυχολογία.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που έβγαλε οριστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό, οι παίκτες δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του αγώνα. Και ο Μεντιλίμπαρ πήρε μπροστά σε όλους, στην ομιλία του προς τους παίκτες την ευθύνη.

«Φταίω εγώ που δεν σας προετοίμασα κατάλληλα, που δεν σας έδωσα την πραγματική εικόνα του παιχνδιού» τους είπε ο Μεντιλίμπαρ. Και το εννοούσε. Πήρε πάνω του την ευθύνη. Ούτε φωνές, ούτε εγω, ούτε ηρωικά και… ποζεριές.

Και οι παίκτες αυτά τα καταλαβαίνουν.

Τους έχει κερδίσει όλους με την συμπεριφορά του προς αυτούς ο Μεντιλίμπαρ και συνεχίζει να το κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Οι όμιλοι του Europa League και το πρόβλημα του Champions League – Γιατί ο Ολυμπιακός έχει ακόμα την καλύτερη επιλογή

Ελ Κααμπί : Πόσο ρόλο παίζει στην παραμονή του η οψιόν του Ολυμπιακού;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Έκπληξη, Μεντιλίμπαρ, ΠΑΟΚ – Κοιταζόντουσαν,olybiakos, ekplixi, mentilibar, paok – koitazontousan