MasterChef 15-5: Από μοιραίος, πρωταγωνιστής ο Άνχελ – Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος (vids)

MasterChef 15-5: Με δυναμικό τρόπο συνεχίζεται και τον Μαΐο το MasterChef, με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να σαρώνει και την Τρίτη 14/5, την τηλεθέαση της prime time.

Οι τόνοι ανάμεσα στους παίκτες ανεβαίνουν επικίνδυνα με τον διαγωνισμό να προχωράει και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει όπως είναι λογικό πάρα πολύ.

MasterChef 15-5: Από μοιραίος πρωταγωνιστής ο Άνχελ – Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος (vids)

Το χθεσινό τεστ δημιουργικότητας

να φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους παίκτες και θα αποκαλύψει το ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα φορέσει μαύρη ποδιά και θα βρεθεί στο πλευρό του Άνχελ ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όσον αφορά το ζητούμενο της σημερινής δοκιμασίας, οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τρεις άγνωστες καμπάνες με υλικά τα οποία θα αποκαλύψει η σημερινή καλεσμένη, Νικολέτα Σιδηροπούλου.

Μέσα σε αυτές τις καμπάνες κρύβονται, ένα λεοντόψαρο με δηλητήριο το οποίο θα πρέπει να αφαιρέσουν οι παίκτες, μια αγριόσαρπα αλλά και μπλε καβούρι!

Από εκεί που ο Άνχελ ήταν ο μοιραίος της εβδομάδας για τους γκρι, έγινε πρωταγωνιστής και έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη στη μπριγάδα του.

Όσον αφορά το ποιος ήταν ο παίκτης με την καλύτερη προσπάθεια και αυτός που κέρδισε τα 1000 ευρώ. Μάχη για το χρηματικό ποσό έδωσαν οι Άνχελ, Ηλίας και Κώστας με τον τελευταίο να το κατακτά.

Τέλος, το επεισόδιο έκλεισε και με την καθιερωμένη διαδικασία ψηφοφορίας, εκεί όπου ήταν σκούρα τα πράγματα για τους μπορντό αλλά κυρίως για τον Χρήστο ο οποίος ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 15-5, Άνχελ – Αυτός, 2ος,MasterChef 15-5, anchel – aftos, 2os