Ολυμπιακός: Αυτό συμβαίνει με τον Μπιέλ

Ολυμπιακός: Αυτό συμβαίνει με τον Μπιέλ και δεν εμφανίζεται έτοιμος όποτε τον χρησιμοποιεί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Πεπ Μπιελ ξεκίνησε δυνατά τη φετινή χρονιά με τους ερυθρόλευκους, όμως σιγά σιγά έχασε την βασική θέση (σ.σ. ή τουλάχιστον τις πολλές πιθανότητες να ξεκινά βασικός) στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο 27χρονος Ισπανός έχει οκτώ εμφανίσεις στο ελληνικο πρωτάθλημα και ένα γκολ

καθώς και πέντε εμφανίσεις στο Europa League με επίσης ένα γκολ. Μάλιστα έχει καταγράψει και τρεις ασίστ στην Super Leauge και μία στο Europa League.

Όμως ο Μπιελ εδώ και κάποιο καιρό έχει απομακρυνθεί από το γκολ. Συνολικά στον Ολυμπιακό από το 2022 που βρίσκεται στον Πειραιά, ο Ισπανός έχει πετύχει δέκα γκολ σε 37 συμμετοχές. Νωρίτερα, κατά την τριετία του στην Κοπεγχάγη είχε σε 95 εμφανίσεις σημειώσει 23 γκολ.

Ολυμπιακός: Αυτό συμβαίνει με τον Μπιέλ

Δεν μπορεί να πει κανείς πως ο Πεπ Μπιελ έχει βγάλει… μάτια στον Ολυμπιακό, καθώς στη Δανία ήταν σα να λέμε ο Ποντένσε της Κοπεγχάγης.

Στον Ολυμπιακό πλέον υπάρχει ανησυχία για την εικόνα του Πεπ Μπιελ καθώς και ο ίδιος δεν δείχνει να κάνει το κάτι παραπάνω για να αλλάξει την κατάσταση.

Την ίδια ώρα με διαστημικούς τον Κώστα Φορτούνη και τον Ντάνιελ Ποντένσε ενώ και ο Γιώργος Μασούρας κάνει σημαντικό έργο και στα μαρκαρίσματα των αντιπάλων, είναι στην παρούσα φάση δύσκολο να διεκδικήσει κάτι περισσότερο ο Πεπ Μπιελ.

Πάντως, «αν ερχόταν σημερα η πρόταση 4,5 εκατ. απο Κρασνοντάρ θα είχε φύγει», έλεγε πηγή κοντά στους ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης:

Η στρατηγική Αλαφούζου και γιατί το πάει λάθος και μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ από τον Μαρινάκη

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Αυτό, Μπιέλ,olybiakos, afto, biel