Ριμπάκινα: “Νιώθω πως η ποιότητα από όλες μας δεν είναι και η καλύτερη”

Τη δική της τοποθέτηση έκανε η Έλενα Ριμπάκινα μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μαρία Σάκκαρη, το οποίο αν και έδειχνε να το ελέγχει στο πρώτο set κάνοντας bagel, παραλίγο να χάσει στο φινάλε, καθώς άντεξε στο tie-break του decider.

Η 24χρονη Καζακά αναφέρθηκε κυρίως στο ότι όλες οι τενίστριες των τελικών της WTA, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού της, δεν αποδίδουν τα μέγιστα στο κορτ λόγω των κακών συνθηκών, και πιστεύει πως όλες τους επηρεάζονται και δε βγαίνει ωραίο

θέαμα προς τα έξω.

“Όπως είπα, νομίζω ότι απέχει πολύ από το να είναι το καλύτερο τένις. Νιώθω ότι η ποιότητα από όλες μας δεν είναι και η καλύτερη. Μπορείτε να το δείτε και από τα πολλά αβίαστα λάθη που κάνουμε. Κάποιες παίκτες δυσκολεύονται περισσότερο, και άλλες ίσως προσαρμόζονται λίγο καλύτερα”.

“Νομίζω ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες. Δεν νιώθω ότι μπορώ να δείξω όλα όσα έχω στο κορτ. Είσαι κάπως περιορισμένη με τα πράγματα που μπορείς να κάνεις με τέτοιες συνθήκες. Νιώθω ότι αν έχεις ένα δύσκολο παιχνίδι στο service σου, μπορεί να αγχωθείς με ένα ράλι όταν δεν ξέρεις πώς θα αναπηδήσει η μπάλα. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις”.

“Δεν είναι πολλά υπό τον έλεγχό σου. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο βασικό πράγμα εδώ, και πώς το βλέπω. Αν προσπαθήσεις να δημιουργήσεις το ράλι και προσπαθήσεις να είσαι επιθετική και κυρίαρχη στον πόντο, δεν σημαίνει ότι θα το κερδίσεις.

Όπως είπα, δεν αισθάνομαι ότι η ποιότητα του τένις είναι πραγματικά καλή. Αλλά και πάλι, νιώθω ότι δεν οφείλεται στα προβλήματά μας ή ότι δεν ξέρουμε πώς να παίξουμε. Είναι απλά σκληρό”.

The post Ριμπάκινα: “Νιώθω πως η ποιότητα από όλες μας δεν είναι και η καλύτερη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ριμπάκινα, “Νιώθω,ribakina, “niotho