Ο Παναθηναϊκός θα ψάχνει πάλι για προπονητή

21:24 1/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο χαμένος της αγωνιστικής των ντέρμπι με την επανέναρξη των πλέι οφ της Super League. Δεν ήταν μόνο η ήττα από τον ΠΑΟΚ και το -6 από την κορυφή. Ήταν πολύ περισσότερο η εικόνα της ομάδας και τα πειράματα του Φατίχ Τερίμ. Ο τούρκος για ένα ημίχρονο, το πρώτο έκανε πράγματα, που δε συνάδουν με την αξία και την εμπειρία

του. Το γλυκό έδεσε με τις δηλώσεις του για τη διαιτησία. Τουλάχιστον υπερβολικά τα όσα είπε.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ την Τετάρτη (3/4) σε ένα ντέρμπι δίχως αύριο. Την πρωτοπόρο ΑΕΚ, που κέρδισε τον Ολυμπιακό. Με όσα έχουν συμβεί φυσικά και θα υπάρχει προβληματισμός για τον Τερίμ. Το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος, όλα αυτά πληρώνονται. Το ζήτημα είναι πως το χάνει το στοίχημα. Το προσωπικό, του ιδιοκτήτη του. Ο Γιάννης Αλαφούζος εκεί κοντά στα Χριστούγεννα προχώρησε σε μια απόλυτα ρηξικέλευθη κίνηση. Έδιωξε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που είχε κερδίσει τον κόσμο και τους παίκτες.

Έφερε μια τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα, που όμως στην έως τώρα παρουσία του στην Ελλάδα, κάνει ορισμένα πράγματα που είναι δύσκολο να εξηγηθούν ποδοσφαιρικά. Ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό του Κυπέλλου, απέκλεισε τον Ολυμπιακό, τον κέρδισε και στο Καραϊσκάκη. Παράλληλα, όμως, λίγο έλειψε να αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο έχασε λόγω των λαθών του προπονητή του. Σε μια κρίσιμη καμπή της Super League.

Το χειρότερο είναι πως αν χάσει από την ΑΕΚ, φαίνεται πως θα μπει σε μια απόλυτη δίνη εσωστρέφειας. Φαίνεται σα να μην υπάρχει αύριο, έτσι αντιμετωπίζεται αυτό το ντέρμπι. Και στη συνέχεια, στο τέλος της σεζόν ακόμα κι αν κατακτήσει το Κύπελλο, μάλλον θα ψάχνει πάλι για προπονητή. Όχι και η καλύτερη συνθήκη.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα