Ο Κοτάρσκι ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του στον ΠΑΟΚ – Το πρώτο ρεπό από τον Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο στις 19:00 για το Κύπελλο Ελλάδας και εκεί θα παραταχθεί χωρίς τον Ντομινίκ Κοτάρσκι κάτω από τα γκολπόστ του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αποφασίζει να του δώσει λίγο χρόνο ξεκούρασης για πρώτη φορά φέτος.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα στήσει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς στην εστία, κάτι που είχε φανεί από την απόφαση του να στείλει τις προηγούμενες ημέρες τον Σέρβο

τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ Β΄ προκειμένου να πάρει αγωνιστικό χρόνο μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας.

Δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς για τον 34χρονο, ο οποίος έχει μπροστά του τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, που συνεχώς ανεβάζει τις μετοχές του και αναβαθμίζει το status του με τις εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ.

Μια από αυτές κατέγραψε στη Φρανκφούρτη, αποτελώντας έναν από τους πιο σημαντικούς λόγος του έπους του δικεφάλου στη Γερμανία καθώς κόντρα στην Άιντραχτ, σημείωσε 7 αποκρούσεις όντας στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας για την τελευταία χρονικά αγωνιστική του Conference League, ισοβαθμώντας με τον Josip Condric της Αστάνα και μόλις μία απόκρουση πίσω από τον πρώτο και συνονόματο του Dominik Takac της Σπαρτάκ Τρνάβα από τη Σλοβακία.

Δείτε τη σχετική λίστα στην οποία βρίσκεται ο Κοτάρσκι:

Την ίδια στιγμή όμως, τα επιτεύγματα του 23χρονου γκολκίπερ της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, δεν σταματούν εκεί καθώς με τα όσα έχει καταφέρει έως τώρα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντάσσεται σε μια κατηγορία τερματοφυλάκων που έχουν τον περισσότερο αγωνιστικό χρόνο, μέσα στο 2023.

Πιο συγκεκριμένα, την εν λόγω έρευνα πραγματοποίησε το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES) βρίσκεται μέσα στους 10 νεότερους της σχετικής λίστας.

Θυμίζουμε πως ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, έχει έως τώρα καταγράψει 24 εμφανίσεις για όλες τις διοργανώσεις ενώ συνολικά το έτος που διανύουμε έχει αγωνιστεί σε 50 αναμετρήσεις αποδεικνύοντας πως έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι!

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα