Μήτρου-Λονγκ: «Ζεστάθηκε» και περιμένει πώς και πως το Μιλάνο!

Σιγά-σιγά… μαζεύεται ο Ολυμπιακός, που είδε επιτέλους και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας.

Ο Έλληνας παίκτης πήρε το διαβατήριο του και έπαιξε για πρώτη φορά στη Basket League, στην εύκολη νίκη που πέτυχε η ομάδα του Πειραιά, απέναντι στον Απόλλων Πάτρας με 84-65.

Ο

30χρονος γκαρντ που λύνει τα χέρια του Μπαρτζώκα με το ελληνικό του διαβατήριο και την ποιότητα του, πέρασε στο παρκέ και έδειξε κάποια πράγματα πολύ σημαντικά.

Συγκεκριμένα, έβγαλε ενέργεια και ένταση στο παιχνίδι του, έκανε τον Ολυμπιακό να… τρέξει και βοήθησε τα μέγιστα και στην άμυνα, δείχνοντας ότι αν παίξει έτσι και στη συνέχεια, να είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο.

Η ποιότητα του άλλωστε είναι γνωστή, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να… δέσει με τη Ζαλγκίρις και έτσι αποχώρησε και υπέγραψε στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα τελείωσε την αναμέτρηση έχοντας σε 26 λεπτά συμμετοχής, 5 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο, δείχνοντας ότι μόλις βρει ρυθμό και δουλέψει τα συστήματα που παίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θα γίνει ακόμα καλύτερος.

Μήτρου-Λονγκ: Ετοιμάζεται και για τη Euroleague!

Φυσικά το πραγματικό τεστ για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, θα είναι η Euroleague, εκεί που ο Ολυμπιακός χρειάζεται αρκετή βοήθεια και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα.

Ο Έλληνας γκαρντ, θα ξεκουράσει και εκεί πολλούς παίκτες, θα δώσει επιθετικές λύσεις και θα προσφέρει ταχύτητα στην επίθεση και στην άμυνα, κάτι που πολλές φορές έλειπε από την ομάδα.

Το πιο κρίσιμο είναι ότι θα παρέχει στον Τόμας Γουόκαπ βοήθεια και ανάσες, προκειμένου να είναι καθαρό το μυαλό του, όταν ο Μπαρτζώκας επιλέγει να τον χρησιμοποιήσει, αφού έχουμε δει να παίρνει πάρα πολλά λεφτά και στο τέλος να μην έχει τη γρήγορη σκέψη για το σωστό play.

Σίγουρα μόνο θετική ήταν η παρουσία και το πρώτο δείγμα του Ναζ Μήτρου- Λονγκ και αν συνεχίσει έτσι, μόνο να κερδίσει πράγματα έχει ο Ολυμπιακός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος και στη Euroleague, με την εκκίνηση του δεύτερου γύρου, αφού είχε παίξει λίγα λεπτά με τη Ζαλγκίρις.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα