Ξέμειναν και ψάχνουν ομάδα: Αυτή είναι η καλύτερη 11αδα free agents

08:29 25/12/2023 - Πηγή: Contra

Η περίοδος των μεταγραφών φτάνει και οι ομάδες ήδη καταστρώνουν τα σχέδια τους προκειμένου να ενισχυθούν στις θέσεις που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Μία από τις αγορές που έχουν τα μάτια τους ανοιχτά είναι και αυτή των free agents εκεί όπου υπάρχουν ουκ ολίγες περιπτώσεις παικτών που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων.

Εμείς φτιάξαμε και σας παρουσιάζουμε για δώρο Χριστουγέννων

την καλύτερη 11αδα ελεύθερων που κυκλοφορεί η οποία σίγουρα θα είχε θέση σε κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα

Επιλέγουμε σχηματισμό 4-2-3-1 και ξεκινάμε από τη θέση του τερματοφύλακα εκεί όπου η θέση ανήκει στην Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος μετά από την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στο κέντρο της άμυνας τοποθετούμε τον πρώην άσο της Άρσεναλ, Σκόντραν Μουστάφι και δίπλα του βάζουμε τον 33χρονο στόπερ με παρελθόν σε Παρί και Λίβερπουλ, Μαμαντού Σακό.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας βρίσκεται ο 27χρονος άσος με παρελθόν στη Ρεν, Σουλεϊμάν Ντουμπιά ενώ στη δεξιά πλευρά ο Ζοάο Πέδρο ο οποίος ολοκλήρωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την Γκρέμιο.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής τον 29χρονο Πορτογάλο Τσέκα, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έλυσε τη συνεργασία του με την Ρεν και δίπλα του τον 32χρονο Ρομπέρτο Σοριάνο, με παρελθόν, μεταξύ άλλων, σε Βιγιαρεάλ και Μπολόνια.

Μπροστά τους τοποθετούμε τον Τζέσι Λίνγκαρντ ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα απο το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποχώρησε από την Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ στα δύο άκρα έχουμε τον Ελ Γκαζί, που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με την Μάιντς και τον πρώην άσο των Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου, Ντούγκλας Κόστα.

Στην κορυφή της επίθεσης οι επιλογές είναι αρκετές αλλά πάμε με τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες ο οποίος αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την Λος Άντζελες F.C και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στα 35 του.

Αναλυτικά η 11αδα σε σχηματισμό 4-2-3-1 Τερματοφύλακας: Ντε Χέα Άμυνα:Ντουμπιά, Μουστάφι, Σακό, Ζοάο Πέδρο Κέντρο:Τσέκα, Σοριάνο Μεσοεπιθετική γραμμή: Ντούγκλας Κόστα, Λίνγκαρντ, Ελ Γκαζί Σέντερ φορ: Τσιτσαρίτο Διαβάστε Περισσότερα

Βόμβα από τον νέο Μέσι: Είπε "όχι" στην πρόταση ανανέωσης και ετοιμάζει βαλίτσες για Ευρώπη

Έμεινε για μία 9ετια στη Ρεάλ, βρέθηκε στα αζήτητα, πλέον επέστρεψε και ετοιμάζεται για τεράστιο βήμα

Μάντσεστερ Σίτι, ασταμάτητη: Έκλεισε και το 15χρονο παιδί "θαύμα" της Λιντς

Keywords
Τυχαία Θέματα