Κύπελλο Ελλάδας: Δεν το «σώνει» η ΕΠΟ με το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης!

Η ΕΠΟ, παρά το απαγορευτικό της Αστυνομίας, που δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ομαλή διεξαγωγή τους, δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα την αναβολή των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΕΠΟ όρισε τις δύο αναμετρήσεις για τις 6 και 7 Δεκεμβρίου, αν και ήταν δεδομένο οτι έχουν αναβληθεί,

πριν ακόμα οριστούν από την Ομοσπονδία.

Οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης έχουν μπλοκαριστεί από την Αστυνομία, λόγω Γρηγορόπουλου και Ερντογάν, με επίσημα έγγραφα, ωστόσο η ΕΠΟ ακόμα δεν έχει προβεί σε επίσημη αναβολή των δύο παιχνιδιών.

Από πλευράς ΕΠΟ και του προέδρου της, Τάκη Μπαλτάκου, έγιναν κάποιες προσπάθειες σε επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διεξαχθούν κανονικά οι δύο αναμετρήσεις την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν σώνεται. Τα δύο παιχνίδια θα αναβληθούν και επίσημα όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, τότε τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας, θα «κουμπώσουν» στις ημερομηνίες που είχαν οριστεί οι επαναληπτικοί στις 9-10-11 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς την αμέσως επόμενη εβδομάδα.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα