Χωρίς τον Ντεκ η Ρεάλ στο Βερολίνο, υπέστη ρήξη συνδέσμων γονάτου

Με ανακοίνωση της η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε πως ο Γκάμπριελ Ντεκ υπέστη ρήξη συνδέσμων στο δεξί γόνατο και δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Ο Αργεντίνος φόργουορντ τραυματίστηκε στο σημερινό παιχνίδι (11/5) του ισπανικού πρωταθλήματος, Ρεάλ-Βαλένθια.

Οι έντονες ανησυχίες για σοβαρό τραυματισμό του Γκάμπριελ Ντεκ επισημοποιήθηκαν από την Ρεάλ και οι “Μαδριλένοι” γνωστοποίησαν ότι ο Αργεντινός πάουερ-φόργουορντ διαγνώστηκε με ρήξη έσω

συνδέσμων στο δεξί γόνατο.

 “Όλη την σεζόν τον προστατεύαμε και τώρα που φτάσαμε στο τέλος της σεζόν συνέβη σε αυτόν το ίδιο με πέρυσι” δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ρεάλ, Τσους Ματέο, καθώς ο Γκάμπριελ Ντεκ είχε τραυματιστεί και πέρυσι στο ίδιο χρονικό σημείο.

Την τρέχουσα περίδοο, ο Ντεκ είχε μέσο όρο 9 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 21’13” σε 28 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ στην ACB είχε 8.2 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, αγωνιζόμενος με μέσο όρο 20’49” σε 23 αναμετρήσεις.

Ο Ντεκ, όπως και πέρυσι, θα απουσιάσει και από το φετινό Final Four και δεν θα τεθεί αντιμέτωπος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό της 24ης Μαϊου. Πέρυσι είχε τραυματιστεί στο δεύτερο παιχνίδι των πλει οφ, Ρεάλ-Παρτίζαν.

Parte médico de Deck. #RMBaloncesto

Real Madrid Basket (@RMBaloncesto) May 11, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα