Η σοκαριστική ατάκα που είπε ο Βασάρας για τις επιθέσεις κατά των διαιτητών!

Και ο ίδιος έχει πέσει θύμα επίθεσης. Ο Κύρος Βασάρας τοποθετήθηκε για τα όσα συμβαίνουν στους διαιτητές με μια λέξη που προκαλεί τρόμο!

Αρχιδιαιτητής πολλά χρόνια στη Ρουμανία και μέλος της επιτροπής της διαιτησίας στην UEFA. O Kύρος Βασάρας, ο οποίος αποτελεί πρότυπο για τους Έλληνες και όχι μόνο διαιτητές, που πρόσφατα κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του, αναφέρθηκε στις επιθέσεις που έχουν δεχθεί οι ρέφερι στην χώρα μας, έχοντας βιώσει και ο ίδιος κάτι παρόμοιο αφού το όνομα του βρίσκεται στην λίστα

των 38!

Αλήθειες που πονάνε, με και χωρίς εισαγωγικά από τον Βασάρα ο οποίος είπε μεταξύ των άλλων και μια ατάκα που πραγματικά σοκάρει, αλλά πέρασε στα ψιλά, όπως και οι επιθέσεις που έχουν δεχθεί οι περισσότεροι Έλληνες ρέφερι! Προφανώς και με αφορμή τα όσα συνέβησαν με τον Αντρέα Γκάμαρη που παραλίγο να καεί ζωντανός, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του!

«Είναι καταδικαστέες όλες αυτές οι επιθέσεις άλλα με τα ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα. Όταν γίνονται επιθέσεις καταλαβαίνουμε γίνονται από «στρατούς», από ανθρώπους που είναι οργανωμένοι, που ξέρουν τι κάνουν. Είναι μαφιόζικα χτυπήματα, καταλαβαίνετε ότι είναι από τον υπόκοσμο από το σκοτάδι. Το πρώτο πράγμα είναι να είσαι τυχερός. Δεν έχουμε δυνατότητα να έχουμε σωματοφύλακες και δεν υπάρχει λόγος», ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ!

«Να είσαι τυχερός»; Μάλιστα. Να είσαι τυχερός λοιπόν! Και να πιστεύεις και στον Θεό, να προσθέσουμε! Οτι πιο σοκαριστικό – αλλά συνάμα και αληθινό – μπορεί να ειπωθεί για όποιον έχει την συναίσθηση και την αντίληψη της κατάστασης!

Ντροπή για την χώρα που έφερε το φως του πολιτισμού, αλλά έχει μείνει με το… δαδί στο χέρι! Ντροπή να ζούνε ή να μην έχουν πάθει μεγαλύτερες και μη αναστρέψιμες ζημιές, από τύχη!

Μόνο θλίψη.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα