Super League: Ούτε ένας, ούτε δύο. Τέσσερις προπονητές μπορεί να μην προλάβουν να κάνουν Χριστούγεννα!

Super League: Μέχρι το τέλος του 2023, μπορεί να αποχωρήσουν όσοι προπονητές δεν έχουν αντικατασταθεί από το ξεκίνημα της σεζόν!

Καλό μήνα είπαμε; Να πούμε. Και καλές γιορτές επίσης. Ωραίος ο Δεκέμβριος. Φώτα, στολίδια, δώρα, μελομακάρονα! Για κάποιους όμως θα είναι δύσκολος!

Και το ξετυλίγουμε. Τουλάχιστον τέσσερις προπονητές είναι δύσκολοι στις ομάδες τους και δεν αποκλείεται να μην τους προλάβει το 2024 στους πάγκους τους. Σε ονόματα δεν θα αναφερθούμε, αλλά κατι να δώσουμε.

Από τους τέσσερις,

ο ένας είναι ξένος (και δεν μπαίνει στο κάδρο ο τεχνικός του Ολυμπιακού) και οι άλλοι τρεις Έλληνες. Με τον ξένο υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια. Τα έχει χάσει και έχει και τις «εμμονές» του με το πως θα παίζει η ομάδα. Plan b δεν έχει και του το χρεώνουν.

Ο ένας από τους Έλληνες που έχει «θέμα» και το ξέρει, έχει βάλει λυτούς και δεμένους να πάρει τη θέση του ξένου στην ομάδα στην οποία έχει παρελθόν!

Ο δεύτερος Έλληνας, δίνει εδώ και πολύ καιρό εξετάσεις. Κομβική η 13η αγωνιστική που έρχεται και μέχρι την επόμενη. Η διοίκηση έχει θέσει ένα μίνιμουμ πέντε βαθμών στις επόμενες τρεις αγωνιστικές!

Έλληνας και ο τελευταίος. Αν και ξεκίνησε καλά, το πρόγραμμα μέχρι τις αρχές του χρόνου είναι «βουνό». Πριν λίγες μέρες είχε και μια διαφωνία με την διοίκηση και κάπου «κρύωσε» η κατάσταση. Αν και έχει «συμμάχους» στο στενό περιβάλλον του ιδιοκτήτη, αν δεν πάρει αποτέλεσμα δύσκολα θα μείνει στο πόστο του.

Αν και τη φετινή σεζόν, μόνο ο Ατρόμητος, ο Βόλος, ο Παναιτωλικός και ο Άρης έχουν αλλάξει προπονητή στην Stoiximan Super League. Τέσσερις αλλαγές σε 3 και πλέον μήνες. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες 20-25 μέρες οι αλλαγές να… διπλασιαστούν.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα