Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος ανακαλύπτει που είναι ο Τζανής

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Η Μάγισσα» καθώς ο πόλεμος μεταξύ Μάρκου και Τζανή αλλά και Λασκαραίων με Γερακάρηδων κορυφώνεται.

Η σειρά του ΑΝΤ1 μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή και σύντομα όλα αναμένεται να αλλάξουν ριζικά με τον Τζανή και τον Αντρέι να παίζουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος βρίσκει τον Τζανή

Τζανής και Αντρέι θα γίνουν η αιτία να τιναχτεί η οικογένεια των Λασκαραίων στον αέρα. Ο Μάρκος καλείται

να αντιμετωπίσει τόσο τον αδελφό του όσο και τον αντίζηλό του οι οποίοι του κηρύττουν πόλεμο, ο καθένας για τα δικά του συμφέροντα.

Όλα αρχίζουν όταν ο Μάρκος υποψιάζεται ότι ο Τζανής κρύβεται στον πύργο των Γερακάρηδων. Οι έρευνες του στρέφονται προς τον Μισέλ ο οποίος πράγματι επιβεβαιώνει ότι φοβάται.

Στον πύργο των Γερακάρηδων γράφεται η αρχή του τέλους για τους δύο αιώνιους εχθρούς. Η εμφάνιση του Τζανή μπροστά στον Μάρκο και τον Μιχαήλ αλλά και η παραδοχή του ότι βρήκε καταφύγιο στους εχθρούς συγκλονίζουν τις δύο οικογένειες.

Ο Μάρκος δίνει διορία στους Γερακάρηδες για να του παραδώσουν τον αδελφό του και να ορίσει εκείνος τη μοίρα του. Ο Τζανής από την άλλη προτείνει στον Σπήλιο ένα παράτολμο σχέδιο για να σωθεί. Το ίδιο βράδυ θα ανάψει το φιτίλι που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Στο μεταξύ ο Αντρέι, αποφασισμένος να διεκδικήσει τη θέση του Καπετάνιου, μαζεύει άντρες και κατευθύνονται προς τον πύργο…

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Δαμιανή βάζει λόγια στον Μιχαήλ για τη Θεοφανώ

ANT1: Τέλος η Μάγισσα, ο Έρωτας φυγάς και οι Παγιδευμένοι

Survivor 28/2 spoiler αποχώρηση: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ! Αυτή παραμένει στο παιχνίδι!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα