Γιαννακόπουλος: Θα θελα να πάω στο ΣΕΦ…

Έτοιμος για όλα είναι σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφού σε στόρι του στο προσωπικό του Instagram ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να βρεθεί στο ΣΕΦ για το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ,

αποκάλυψε ότι έχει φτιάξει κασκόλ με τα χρώματα των δύο ομάδων, ενώ θα ήθελε να πάει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να το φορέσει και να δώσει και από ένα στον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Μάλιστα από τη μία πλευρά υπήρχε και το σύνθημα «Όχι βία στο μπάσκετ», θέλοντας να δείξει ότι δε χωράνε τέτοια πράγματα στο χώρο του αθλητισμού.

Ωστόσο σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο, αφού μάλλον οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα θεωρούσαν ότι θέλει περισσότερο να προκαλέσει.

Ακόμα τόνισε ότι διαβάζει αρκετά ανησυχητικά πράγματα για το ντέρμπι και τα όσα ετοιμάζουν οι οπαδοί στον Σλούκα που επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος, γι΄αυτό και άλλωστε ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να βγάλει ανακοίνωση.

Σε αυτή ξεκαθαρίζει ότι αν γίνει το οτιδήποτε ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει, ενώ την ίδια στιγμή η Θύρα 7, αποκαλύπτει ότι οι πράσινοι έρχονται για να προκαλέσουν στο ΣΕΦ.

Δείτε το βίντεο:

https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2023/10/dpg7000.mp4

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιαννακόπουλος, ΣΕΦ…,giannakopoulos, sef…