Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βάζει πωλητήριο σε κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας

12:25 30/10/2023 - Πηγή: Contra

Την απόφαση να βάλει πωλητήριο στον Άαρον Ράμσντεϊλ το καλοκαίρι του 2024 έχει πάρει η Άρσεναλ σύμφωνα με όσα αναφέρει το Football Insider και αναπαράγει το TeamTalk.

Ο Μικέλ Αρτέτα φέρεται πως έχει πάρει την απόφαση να κρατήσει στο νούμερο 1 τον Νταβίντ Ράγια και θέλει να έχει πίσω του έναν γκολκίπερ ο οποίος θα μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τη θέση του αναπληρωματικού.

Ο Ράμσντεϊλ την περασμένη αγωνιστική

περίοδο ήταν βασικός και αναντικατάστατος από την 11αδα του Ισπανού προπονητή αλλά η άφιξη του Ράγια αύξησε τον ανταγωνισμό και άλλαξε τα δεδομένα.

Ο 25χρονος Άγγλος γκολκίπερ είναι δυσαρεστημένος μ΄αυτή την εξέλιξη κάτι που δεν αρέσει στον Αρτέτα γι αυτό και φέρεται πως έχει εισηγηθεί την πώλησή του δύο χρόνια μετά την απόκτησή του από την Σέφιλντ αντί του ποσού των 28.000.000 ευρώ.

Την άποψή του για το θέμα των γκολκίπερ στην Άρσεναλ φέρεται πως έδωσε και ο θρύλος των Κανονιέρηδων, Αρσέν Βενγκέρ, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως πρέπει να υπάρχει ιεραρχία στο θέμα του τερματοφύλακα καθώς οι συνεχείς αλλαγές περισσότερο κακό παρά καλό κάνουν στην ομάδα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Έρλινγκ Χάλαντ: Ο ασταμάτητος Νορβηγός έφτασε σε γκολ την... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παρί: Ο "διάδοχος" του Εμπαπέ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και πλέον περιμένει μία κλήση

Φέλιξ: Τρέχει και δεν φτάνει όταν βλέπει Ρεάλ ο Πορτογάλος, η απογοητευτική συγκομίδη σε 9 αναμετρήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρσεναλ, Αρτέτα,arsenal, arteta