e-Sportime (29/2): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Δεν ξεχνάμε τα Τέμπη! Δικαιοσύνη και όχι συγκάλυψη

e-Sportime (29/2): 28 Φεβρουαρίου 2023. Όταν 57 ψυχές δεν έφτασαν ποτέ σπίτι τους. Και η απονομή δικαιοσύνης γι’αυτό το έγκλημα αποτελεί υποχρέωση όλων.

Τέτοια μέρα πέρυσι, η Ελλάδα ξεκινούσε να κάνει τον απολογισμό της πιο μαύρης τραγωδίας στην ιστορία του σύγχρονου κράτους.

Οι 57 ψυχές (και πόσες ακόμα δεν μάθαμε ποτέ) ζητούν δικαιοσύνη και όχι συγκάλυψη. Στα ματς της Super League τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και σηκώθηκαν διάφορα

πανό.

Όμως… αρκεί; Άπαντες θα πρέπει να αποτελέσουμε καύσιμο, ώστε οι συγγενείς των θυμάτων μιας ανείπωτης δολοφονίας να δικαιωθούν.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα Τέμπη. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας. Να μη μείνει ακόμα ένα έγκλημα ατιμώρητο.

e-Sportime (29/2): Ασύμβατοι Μεντιλίμπαρ-Μασούρας; – Το πάθημα που έγινε μάθημα στην ΑΕΚ

Ο Αgent Greek συνεχίζει δυναμικά με τα πιο σπαρταριστά νέα από τις μεγάλες ομάδες και όχι μόνο.

Γιατί δεν κολλάει το πλάνο του Μεντιλίμπαρ με το στιλ του Μασούρα;Το πάθημα που πρέπει να γίνει μάθημα στην ΑΕΚΟι Ιωαννίδης-Μπακασέτας που βγήκαν μπροστάΟ οίστρος του Κωνσταντέλια που ήταν το μεγάλο κέρδος για τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες

Επτά απολαυστικές σελίδες με τα ματς της 25ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Ανατροπές για ΑΕΚ-Ολυμπιακό, δύσκολη νίκη για ΠΑΟΚ, αποσυμπίεση για Παναθηναϊκό, έκλεισε η εξάδα με Λαμία και πολλά ακόμα!

Στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ. Μια σελίδα για το αγαπημένο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime (29/2/2024) μέσω Mailchimp

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα