e-Sportime (23/03): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Καλό Ταξίδι Γιωργάρα…

e-Sportime (23/03): Τόσο νωρίς, τόσο άδικα. Ο Γιώργος, δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ήδη μας λείπεις.

Μόλις στα 56 του χρόνια «έσβησε», αλλά η δουλειά του και οι αναμνήσεις που μοιραστήκαμε όλοι όσοι εργαστήκαμε ή εργαζόμαστε ακόμα στο Sportime από το 2017 θα μείνουν χαραγμένα στο μυαλό μας.

Το τι πάστας άνθρωπος ήταν ο Γιώργος Κοσεντίνος δεν μπορεί να εγκλωβιστεί μέσα σε λέξεις. Επαγγελματίας, θετική αύρα και αισιόδοξος μέχρι… απορίας. Δεν είναι λίγες οι φορές που η πίεση της δουλειάς φάνταζε ασήκωτη. Κι όμως, εκείνος, σε ό,τι κι αν του ζητούσαν διευθυντές,

αρχισυντάκτες, συντάκτες ήταν εκεί, πρόθυμος να ανταποκριθεί. «Πάμε να το κάνουμε, θα βγει και γ**ώ», έλεγε…

Η φιγούρα του, για όσους τον έζησαν, μποέμ και χαλαρή. Με τα γυαλιά του να ακολουθούν διαδρομή κεφάλι-πρόσωπο-γραφείο και με το ηλεκτρονικό του τσιγάρο να ακούγεται από το βάθος των παλιών γραφείων στο Νέο Ηράκλειο, το μυαλό του «Κόσε» κατέβαζε ένα σωρό ιδέες. Είτε για πρωτοσέλιδα, είτε για άρθρα, είτε εικαστικά για τα social, είτε για το αγαπημένο του πρότζεκτ, το Sportime Kids.

Το αποτέλεσμα αυτών τουλάχιστον εντυπωσιακό. Κάθε έμπνευσή του ερχόταν και έδενε με τα αθλητικά – και όχι μόνο – γεγονότα για να προσδώσει τον απαιτούμενο χαρακτήρα στην περίσταση. Πάντοτε, ήταν ο άνθρωπος που με το που έμπαινε ο οποιοσδήποτε στην αίθουσα χαιρόταν να τον βλέπει να «δίνει πόνο» στον υπολογιστή και διέκοπτε για λίγα δευτερόλεπτα τη δουλειά του για να μάθει τα νέα μας. Ο Γιώργος «έφυγε» από κοντά μας με ένα «γιατί». Γιατί τόσο νωρίς να αφήσει τα εγκώσμια, από κάτι που δεν ήταν στο χέρι του να το παλέψει. Διότι αν ήταν, πιστέψε μας, θα είχε βγει νικητής. Η 22η Μαρτίου θα αποτελέσει μια ημερομηνία, όπου άπαντες στο άκουσμα αυτής της μαύρης είδησης στενοχωρήθηκαν και ας μην ήταν τόσο κοντά μαζί του. Κι ας είχαν να τα πουν καιρό.

Μας λείπεις ήδη, Γιώργαρε…

e-Sportime (23/03): Ο επιθετικός που τσεκάρει ο ΠΑΟΚ – Ποιον παίκτη-on fire ΔΕΝ βλέπει ο Πογέτ;

Στα πολύ λιγότερο σημαντικά, η Στήλη των Παρασκηνίων συνεχίζει για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με τα νέα από το εσωτερικό των ομάδων.

Ο Πέτκοβιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που τσεκάρει ο ΠΑΟΚ για το καλοκαίριΟ Κουρμπέλης που στην Εθνική αποτελεί τεφαρίκι και το καλοκαίρι θα έχει πέρασηΟ παίκτης που τα σπάει στα Γερμανία, αλλά δεν τον βλέπει (ακόμα) ο ΠογέτΗ υπόθεση Τζολάκη που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στον Ολυμπιακό

Φυσικά μια σελίδα και για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα που τον ανεβάζει στη 2η θέση της Euroleague.

Σελίδα φυσικά και για τους BIG 5 με τα τελευταία νέα.

Στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ. Και φυσικά μια σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime 23-03-2024 μέσω Mailchimp

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα