Δώρα Νικολή: Τι έκαναν οι Μαχητές στο Survivor;

Η Δώρα Νικολή είναι στον τάκο. Οι Μαχητές ρισκάρουν να χάσουν την καλύτερή τους παίκτρια στο Survivor. Με τι σκοπό; Την ασφάλεια της ψήφου σε μια δυνατή παίκτρια που είναι δύσκολο να την … πατήσει στη μονομαχία αποχώρησης στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Λάθος αντίληψη έχουν οι Μαχητές για το παιχνίδι σε ότι αφορά την αποχώρηση. Τη μία παραλίγο να βάλουν τον Άγγελο στη μονομαχία, την άλλη βάζουν τη Δώρα. Όπου τη Δώρα την έχουν βγάλει ξανά στη σέντρα για

αποχώρηση.

Μιλάμε για την παίκτρια που είναι η πιο δυνατή τους παίκτρια. Αυτή που φέρνει συνέχεια πόντους και που κερδίζει στα κρίσιμα δωδεκάρια πλέον. Αλλά αυτό είναι το προφανές σε όλο αυτό. Με άλλα λόγια, το ρίσκο του να χάσουν την Δώρα Νικολή είναι το ένα σκέλος της όλης ιστορίας.

Το άλλο σκέλος έχει να κάνει με τη λάθος αντίληψη των Μαχητών. Φανταστείτε να έστελναν δύο καλές παίκτριες στον τάκο πχ, για να σιγουρέψουν πως θα φύγει η Κρίστη, για παράδειγμα. Ναι μεν αυτή είναι το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση, αλλά οι Μαχητές δεν θα έπρεπε να θέλουν να φύγει η Κρίστη από το παιχνίδι! Να μείνει θα έπρεπε να θέλουν για να έχουν εύκολους πόντους. Λάθος. Διότι, οι Διάσημοι δεν θα το έκαναν ποτέ.

Κι όμως, βάζουν τη Δώρα Νικολή υποψήφια… Μάλιστα, η ίδια δεν το ήξερε. Τι να πεις…

ΕΔΩ ψηφίζετε ποιος θέλετε να αποχωρήσει!

Δώρα Νικολή – Το παράπονό της

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα