Κεμ Μπιρτς: Η Ελληνίδα γυναίκα του πιέζει για Ολυμπιακό!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Αν κάποιος έλεγε πριν από περίπου δέκα ημέρες πως ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τον Κεμ Μπιρτς αλλά και για οποιονδήποτε ψηλό, θα τον περνούσαν για… τρελό.

Πλέον ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν ριζικά, καθώς η ευλογία των δύο προηγούμενων χρόνων στο θέμα των τραυματισμών, φέτος  έχει εξελιχθεί σε… κατάρα.

Οι Πειραιώτες έχασαν μέσα σε διάστημα λίγων ημερών τους «δίδυμους πύργους» του, με το αγωνιστικό καλεντάρι να πιέζει και τις σημαντικές υποχρεώσεις να διαδέχονται η μία μετά

την άλλη.

Αρχικά, ο τραυματισμός του Φαλ τελείωσε τις ελπίδες για πλεονέκτημα έδρας σε Ελλάδα και Euroleague, ενώ η ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό ήταν η μικρότερη δυνατή ζημιά.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχώρησε υποβασταζόμενος, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής να μην είναι ενθαρρυντικά, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Οι εξελίξεις λοιπόν υποχρεώνουν τους «ερυθρόλευκους» να κοιτάξουν όλες τις επιλογές τους, με την κίνηση για απόκτηση παίκτη να είναι μέσα σε αυτές και να είναι και το πιο πιθανό επακόλουθο μετά τα όσα συνέβησαν.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας φέρεται να έχει στα υπόψιν του το ενδεχόμενο επιστροφής του Καναδού σέντερ στην Ευρώπη.

Ο 31χρονος άσος, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2016-2017, κυκλοφορεί… ελεύθερος, καθώς δεν βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, έχοντας «κοπεί» από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο ίδιος έγραψε την τελευταία του επίσημη εμφάνιση στις 29 Δεκεμβρίου 2022 και έκτοτε έχει μπει στην… ναφθαλίνη, πραγματοποιώντας ατομικές προπονήσεις.

Φυσικά, μιλάμε για έναν παίκτη που ούτως ή άλλως είναι συνδεδεμένος με την Ελλάδα, καθώς ζει μόνιμα στην Αθήνα, με τη σύζυγό του, που είναι ελληνικής καταγωγής (Ελίνα Ζωιτάκη), να είναι άκρως θετική σε ένα τέτοιο σενάριο.

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα