Δημήτρης Κόκοτας: Περιμένοντας ευχάριστα νέα…

12:14 7/4/2024 - Πηγή: Sportime

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση είναι ο Δημήτρης Κόκοτας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που βλέπουμε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, να θυμίσουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που έκανε πρόβες για το J2US και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Εκεί παραμένει από την πρώτη στιγμή διασωληνωμένος στην εντατική, με όλη την οικογένεια του να βρίσκεται στο πλευρό του αλλά και οι πιο κοντινοί

του άνθρωποι.

Οι γιατροί παρουσιάζονται μέχρι τώρα θετικοί λόγω της σταθερότητας του, ωστόσο οι προσπάθειες να αποσωληνωθεί δεν πήγαν καλά και έτσι σταμάτησαν.

Μιλάμε για μία πολύ επίπονη διαδικασία για τον οργανισμό, ωστόσο οι γιατροί θα δοκιμάσουν πάλι να τον αποσωληνώσουν, προκειμένου να δουν τις αντιδράσεις του.

Δημήτρης Κόκοτας: Αισιόδοξη η σύζυγος του τραγουδιστή!

Ο οργανισμός του είναι αρκετά δυνατός, αφού μιλάμε για έναν άνθρωπο που γυμναζόταν και πρόσεχε πολύ, ενώ παράλληλα η γυναίκα του Κατερίνα Πετράκη προσπαθεί να μένει αισιόδοξη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε τελευταία συνέντευξή της, υπάρχει μία μικρή βελτίωση στην κατάσταση του και ο Δημήρης Κόκοτας παλεύει για να επιστρέψει όπως ακριβώς τον γνωρίζαμε.

Ωστόσο όπως τόνισε και η ίδια, η επαναφορά του θα γίνει με πολύ αργούς ρυθμούς προκειμένου να είναι ασφαλής και το ρίσκο του να πάει κάτι στραβά, να είναι πολύ μικρότερο.

Στα ίδιο μήκος κύματος και η αδερφή του γνωστού τραγουδιστή, που όπως δήλωσε, η οικογένεια περιμένει το καλύτερο και τα πράγματα φαίνεται ότι βελτιώνονται.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα ότι ο Δημήτρης Κόκοτας ξύπνησε και είναι καλά στην υγεία του.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα