Διαιτησία: Το μεγάλο «αυτογκόλ» των διαιτητών – Έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία – Θα έχουν άλλη;

Με συνοπτικές διαδικασίες και ποσοστό 75%, η ελληνική διαιτησία αποφάσισε να αναστείλει την αποχή και να επιστρέψει! Με τις αγωγές και τις μηνύσεις να «τρέχουν». Υπάρχει όμως νομική κάλυψη. Ενδεχομένως στο μέλλον, να προβλεφθεί και ασφάλεια ζωής!

Διαιτησία: Οι τρεις στους τέσσερις διαιτητές αποφάσισαν οτι δεν συντρέχει πλέον λόγο αποχής, αφού κλείστηκε το ραντεβού με τον Υπουργο Προστασίας του Πολίτη.

Η ΕΠΟ τους «άδειασε» εντελώς σαν διαιτητές, αλλά τους στηρίζει ως Πολίτες αυτής της χώρας και τους κανόνισε

να δουν τον κ. Οικονόμου. Την προσεχή Δευτέρα, με την ευχή να μην ακυρωθεί ή αναβληθεί, γιατί τότε το φιάσκο θα είναι ακόμα μεγαλύτερο!

Με δημοκρατικές διαδικασίες, οι ρέφερι και οι βοηθοι αποφάσισαν σέντρα το Σαββατοκύριακο. Βγήκαν και οι ορισμοί, προχώρησε και τις αγωγές του ο Μπέος για Ευαγγέλου και Περράκη και πάμε παρακάτω. Γιατί πολύ απλά έχει παρακάτω.

Στην επιστολή των διεθνών λοιπόν, μετά το εκκωφαντικό «Όχι» στην αποχή σαν εκεινο του Μεταξά το 1940, αναφέρεται το εξής: «Πήραμε πολλά αλλά αναμένουμε ακόμα περισσότερα με τις συναντήσεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον». Όσο είναι τα… πολλά που πήραν, άλλο τόσο θα είναι και τα… περισσότερα!

Εκτός από το… i see dead people του πιτσιρικά στην «Έκτη αίσθηση» και οι διαιτητές βλέπουν πράγματα που δεν τα βλέπει κανένας άλλος!

Αυτό που δεν αντιλήφθηκαν, αλλά κάποια στιγμή μπορεί και να το καταλάβουν, είναι το αυτογκόλ που έβαλαν με την απόφαση τους να άρουν την απόφαση για αποχή.

Είχαν μια (και ενδεχομένως τελευταία) ευκαιρία να παίξουν ντέρμπι στην Ελλάδα, κάτι για το οποίο κόπτονται αρκετοί διεθνείς που το πάνε για… καριέρα! Και χρεώνουν στους ξένους που έρχονται, την απαξίωση της UEFA προς τους Έλληνες!

Μετά την άρση της απόφασης για αποχή, η UEFA δεν έχει κανέναν λόγο και κανένα πάτημα για να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση. Ξένοι μέχρι ο Τομ να πιάσει τον Τζέρι και το κογιότ το ρόουντ ράνερ!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα