Ολυμπιακός: Οι διαφορές Καρβαλιαλ – Μαρτινεθ όπως φάνηκαν με την Μπατσκα Τοπολα

Ολυμπιακός: Οι διαφορές μεταξύ των Κάρλος Καρβαλιαλ και Ντιέγκο Μαρτινεθ όπως φάνηκαν στο σημαντικό παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού με τις πρώτες διαφορές με τον προκάτοχό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, να είναι εμφανείς δια… γυμνού οφθαλμού.

Ο 58χρονος Πορτογάλος επέλεξε στο πρώτο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να κατεβάσει την ομάδα με το σύστημα 4-4-2,

ένα σύστημα που είχε δοκιμάσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όμως δεν το προτίμησε σε κάποιο από τα επίσημα παιχνίδια των ερυθρόλευκων, μέχρι την αποχώρησή του.

Την ίδια ώρα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ έδειξε πιο ήρεμος στον πάγκο ενώ φάνηκε πως δεν διστάζει να κάνει γρήγορα εσωτερικές αλλαγές όταν βλέπει πως κάτι δεν του πηγαίνει καλά.

Χαρακτηριστική περίπτωση η εσωτερική αλλαγή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τον Κώστα Φορτούνη, όταν ο Καρβαλιάλ είδε πως ο Έλληνας μέσος άρχισε να κουράζεται στα πλάγια.

Ολυμπιακός: Οι διαφορές Καρβαλιαλ – Μαρτινεθ όπως φάνηκαν με τη Μπατσκα Τοπολα

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ζητούσε από τους παίκτες του να μένουν ψηλά, λέγοντας το χαρακτηριστικό ΣΤΟΠ όταν έβλεπε τους παίκτες του να δίνουν γήπεδο στην Μπάτσκα Τόπολα.

Ο Καρβαλιάλ, με βάση τις αλλαγές που έκανε έδειξε διάθεση να αξιοποιήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού στις θέσεις που οι ίδιοι νιώθουν πιο άνετα. Έτσι, μόλις πέρασε τον Πεπ Μπιελ στο παιχνίδι του ζήτησε να κινείται ελεύθερος στο χώρο του κέντρου, θέση στην οποία ο ίδιος έκανε τα καλύτερά του παιχνίδια στην Κοπεγχάγη, πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Και όντως ο Μπιελ ήταν πολύ καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε. Μάλιστα πήγε να βάλει και δύο πολύ ωραία γκολ, όμως απέκρουσε τα σουτ του ο Σέρβος τερματοφύλακας.

Κατά τα άλλα φάνηκε και στο χορτάρι αυτό που ο Καρβαλιάλ (σ.σ. αλλά και ο Πέδρο Άλβες) έχουν πει στους παίκτες του Ολυμπιακού στα τετ α τετ που είχαν μαζί τους. Πως ΟΛΟΙ πρέπει να μαρκάρουν. Όλοι πάντως προσπάθησαν να το κάνουν, όσο είχαν ρυθμό, καθώς οι δέκα μέρες αγωνιστικής απραξίας φάνηκαν.

Επίσης ο Καρβαλιάλ έδειξε άλλα τρία πράγματα. Πρώτον πως υπολογίζει άμεσα τον Ρίτσαρντς, ο οποίος έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση (σ.σ. από το καλοκαίρι που ήρθε) με τον Ολυμπιακό, δεύτερο πως σε αντίθεση με τον προκάτοχό του υπολογίζει κανονικότατα τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί (σ.σ. ο οποίος τον δικαίωσε με ένα πανέξυπνο γκολ) και τρίτο πως δεν υπολογίζει (στην παρούσα φάση) Ιμπόρα, Κίνι και Όλα Σολμπάκεν.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Άσχημη εξέλιξη με Καμαρά

Ολυμπιακός: Κανονικός προπονητής και 5-2 – Τι έκανε με τους παίκτες για πρώτη φορά



Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα