Αρνιακός: «Επιτέλους επιστρέφει!» – Η πρόγνωσή του για τον καιρό το Σαββατοκύριακο (vid)

Καιρός: «Επιτέλους, η Άνοιξη σταδιακά επιστρέφει με λιακάδες, βοριάδες, διαύγεια στην ατμόσφαιρα και άνοδο του υδραργύρου», αναφώνησε χαρούμενος ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός, στην πρόγνωση που έδωσε για τον καιρό.

Αναλυτικότερα για το Σάββατο (27/4) αναμένουμε αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Από το απόγευμα

γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Από εκεί και πέρα η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 24 με 25 βαθμούς και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία από το μεσημέρι στο Αιγαίο 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.

Οσο για την Κυριακή (28/4) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρα τοπικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία τώρα θα σημειώσει μικρή άνοδο στη δυτική Ελλάδα και στη Μακεδονία και θα φτάσει στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά τους 24 με 26 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Τάσος Αρνιακός: Το δελτίο καιρού 

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρνιακός, Επιτέλους, Σαββατοκύριακο,arniakos, epitelous, savvatokyriako