Άρης: Θέλει να «τελειώσει» και τον Πάβισιτς!

Ο Ντομαγκόι Πάβισιτς δεν είναι στα πλάνα και ο Άρης θέλει να τελειώσει άμεσα η συνεργασία με τον Κροάτη μέσο!

Ακόμα μια εισήγηση του Ρόμπερτ Παλικούτσα που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το χρυσό βατόμουρο της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο Ντομαγκόι Πάβισιτς ήρθε στον Άρη τον Ιούλιο, προσωπική εισήγηση του πρώην τεχνικού διευθυντή του κλαμπ, με τον οποίο συνυπηρξαν στην Ριέκα.

Μετά τον Αηδόνη που δεν τον είδαμε ποτέ, ο Κροάτης μέσος είναι

ο επόμενος για τον οποίο έχει ληφθεί η αποφαση να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό, αφού στα πλάνα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται.

Με τον Έλληνα τεχνικός, ο Κροάτης μέσος έχει όλο κι όλο… ένα λεπτό συμμετοχής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Στα τρία επόμενα, με ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή, ενώ το παιχνίδι με την Κηφισιά στο «Βικελίδης» το παρακολούθησε από τον πάγκο!

Στη μεγαλύτερη του χρονικά συμμετοχή, αρνητικός πρωταγωνιστής, αφού στον επαναληπτικό με την Ντιναμό Κιέβου, μπήκε στο 75′, πηρε κίτρινη στο 80′ και αποβλήθηκε στο 106′!

Ο Άρης, βλέποντας οτι ο ποδοσφαιριστής δεν «βγήκε» θέλει να διορθώσει άμεσα ένα λάθος που έγινε το καλοκαίρι και να γλιτώσει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο!

Ο Πάβισιτς, ο οποίος δεν είχε και το καλύτερο εργομετρικό, στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε πριν αποκτηθεί, να θυμήσουμε οτι έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» και οι συνολικές του απολαβές θα ξεπεράσουν το 1 εκ. ευρώ!

Πάντως ο Κροάτης μέσος βρίσκεται κανονικά στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος στην μίνι προετοιμασία που θα γίνει στην Πτολεμαϊδα.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα