Άρης: Με μία μεγάλη έκπληξη η 11άδα που κατεβάζει ο Μάντζιος κόντρα στον Ολυμπιακό

Γνωστή έκανε ο Άκης Μάντζιος την 11άδα με την οποία ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής  της Super League, που κάνει σέντρα στις 20:30 (CS1HD) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η έκπληξη που επεφύλασσε ο προπονητής του Άρη αφορά τον Ρόναλντ Ματαρίτα ο οποίος ξεκινά βασικός

παρά το γεγονός ότι στην 11άδα συμπεριλαμβάνονται και οι Μοντόγια (επιστρέφει στο βασικό σχήμα μετά το ματς με τον Παναιτωλικό) και Οντουμπάτζο.

Έτσι πιθανότατα το σύστημα θα διαμορφωθεί με 4-2-3-1 και τους Κουέστα κάτω από τα δοκάρια τον Ματαρίτα στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Μοντόγια στο δεξιά και τουης τους Φαμπιάνο – Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Πιο μπροστά στα χαφ οι Βερστράτε και Νταρίντα, μπροστά τους τον Σουλειμάνοφ, στο δεξί άρκο της επίθεσης τον Οντουμπάτζο, στο αριστερό τον Μενέντες και στην κορυφή τον Μορόν.

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Έσε, Μαντί, Φορτούνης, Σολμπάκεν, Μασούρας, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Tζολάκης, Ορτέγκα, Ντόι, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Ποντένσε, Μπιέλ, Γιόβετιτς

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάζιο, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Βερστράτε, Ματαρίτα, Μενέντες, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Βέλεθ, Ντουκουρέ, Ζουλ, Πάρντο, Χριστοδουλοπουλος, Σαμόρα, Κάρλσον.

Διαιτητής: ΜοχάμεντΒοηθοί: Κλίβερ, Κούλουμ4ος : ΖαμπαλάςVAR : Ντιέπερνικ, Ψαρρής.

Η αρχική μας εντεκάδα για τον αγώνα με τον @olympiacosfc :#OLYMPIACOSARIS#ARISFC#StoiximanSuperLeague@Super_League_GR #Matchday06#VamosARIS pic.twitter.com/k6LbJVIEub

ARIS F.C. / ΠΑΕ ΑΡΗΣ (@ARIS__FC) September 27, 2023

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα