Άρης – Παναθηναϊκός: Οι διάλογοι στα αποδυτήρια – H απόγνωση του παρατηρητή και η ατάκα Καρυπίδη!

20:12 9/4/2024 - Πηγή: Sportime

Λίγο ήθελε να τινάξει στον αέρα το Άρης – Παναθηναϊκός ο Αλεξάνταρ Στάβρεφ. Ο παρατηρητής που… δαγκώθηκε και η ατάκα που είπε στον Σκοπιανό ρέφερι ο Καρυπίδης.

Σοβαρή υποψηφιότητα για την χειρότερη διαιτησία ξένου διαιτητή που έχει σφυρίξει στην Ελλάδα στο Άρης – Παναθηναϊκός. Ο Αλεξάνταρ Στάβρεφ ξεπέρασε σε λάθη και τον Νταμπάνοβιτς. Ο Φρόιντφελντ όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ

δεν πίστευαν στα μάτια τους με τα όσα έκανε στο πρώτο ημίχρονο κυρίως. Ευτυχώς το ματς τελείωσε. Τι του μετέφερε ο παρατηρητής Δημήτρης Γκάγκας στο τέλος και η ατάκα που του είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Από που να το πιάσει και από που να το αφήσει ο Γκάγκας. Ο παρατηρητής διαιτησίας κατέβηκε μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, αλλά ο προβληματισμός του ήταν έντονος. Λογικό. Μάλιστα στο ξεκίνημα αναρωτήθηκε μόνος του «τι να του πω από όλα». Το γλύκανε πάντως λέγοντας οτι «στο πρώτο ημιχρονο δεν το διαχειρίστηκες σωστά το παιχνίδι».

Άρης – Παναθηναϊκός: «Ήταν αποβολή»

Από πλευράς Παναθηναϊκού δεν ειπώθηκε το παραμικρό. Ήταν τιμωρημένος και ο Παπαδημητρίου που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο. Από πλευράς του οικοδεσπότη Άρη, ο Καρυπίδης, οταν τον αντίκρυσε πριν ο Σκοπιανός μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών, ήταν λακωνικός. «Το μαρκάρισμα του Γεντβάι στον Μορόν ήταν δεύτερη κίτρινη. Έπρεπε να την βγάλεις». Ο Άρης πάντως έστειλε νέα επιστολή ζητώντας ξανά μόνο Έλληνες διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα