Μπάγερ Λεβερκούζεν: Δικό της το απόλυτο ρεκόρ και κανείς δεν ξέρει πού θα σταματήσει!

Μια ιστορική χρονιά κάνει η Μπάγερ Λεβερκούζεν με τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της, κατακτώντας μάλιστα την πρώτη Bundesliga της ιστορίας της.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μετατρέψει τους Γερμανούς σε μία καλοκουρδισμένη… μηχανή και είναι έτοιμος για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το πρωτάθλημα Γερμανίας δεν είναι αρκετό, αφού η Μπάγερ Λεβερκούζεν θέλει να πάρει τόσο το Europa League αλλά και

το Κύπελλο Γερμανίας και έχει όλα τα φόντα να το κάνει.

Παίζει αυτή τη στιγμή την καλύτερη μπάλα στη χώρα της, αλλά και στη δεύτερη κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση και λίγες ομάδες μπορούν πραγματικά να την κοντράρουν.

Ωστόσο εκτός από τους τίτλους, η γερμανική ομάδα έσπασε και ένα ρεκόρ πραγματικά αδιανόητο και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει.

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Δικό της το απόλυτο αήττητο σερί!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δείχνει ξεκάθαρα την κυριαρχία της, αφού δεν έχει ηττηθεί για 44 ολόκληρα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις από το 2000 και μετά.

Συγκεκριμένα, είναι πρώτη στη λίστα πλέον, αφήνοντας πίσω τεράστιες ομάδες όπως η Γιουβέντους της σεζόν 2011-2012, η Ίντερ του 2004-2005, η Ρεάλ Μαδρίτης του 2016-2017 και φυσικά η Μπαρτσελόνα του 2015-2016.

Και το… αστείο είναι ότι κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να σταματήσει, αφού είναι ικανή να μην ηττηθεί σε κανένα από τα υπόλοιπα ματς που έχει και να θέσει ένα ρεκόρ που δε γίνεται να… σπάσει.

Ο Τσάμπι Αλόνσο σίγουρα είναι περήφανος για αυτά που έχει πετύχει και όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν για να κάνει ακόμα περισσότερα.

Μπορεί να είναι η πρώτη ομάδα μετά την Πόρτο του Μουρίνιο που θα πάρει σερί Europa League και Champions League; Μένει να το δούμε.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα