Αποκλειστικό: «Χάλασε» η πώληση ΠΑΕ Super League, λίγο πριν τις ανακοινώσεις!

Οι φήμες για την πώληση ΠΑΕ Super League, η καταρχήν συμφωνία και το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις λίγο πριν τις υπογραφές. Kαι δεν είναι ο ΝΠΣ Βόλος!

Αρκετά τα πωλητήρια που έχουν μπει σε ΠΑΕ της Super League, αρκετοί και οι ενδιαφερόμενοι, αλλά μέχρι στιγμής καμία δεν έχει αλλάξει χέρια.

Πριν λίγες μέρες πάντως η μεταβίβαση των μετοχών συγκεκριμένης ΠΑΕ, έφτασε πολύ κοντά, αλλά κυριολεκτικά με τις δύο πλευρές να έχουν σχεδόν δώσει τα χέρια, λίγο πριν τις υπογραφές το deal

χάλασε. Και δεν αναφερόμαστε στον ΝΠΣ Βόλος, αφού το κεφάλαιο «Ατζούν» για τους Θεσσαλούς έχει κλείσει οριστικά.

Άλλη ήταν η ομάδα που επίσης ο ιδιοκτήτης δεν έχει κρύψει οτι αν βρεθεί ο υποψήφιος που θα δώσει τα χρήματα που αξιώνει, θα πουλήσει.
Επίσης και στο παρελθόν έχει μιλήσει με ενδιαφερόμενους, αλλά και τότε δεν προχώρησε η αγοραπωλησία.

Η τελευταία που χάλασε πριν ουσιαστικά ένα 10ήμερο, είχε προχωρήσει αρκετά και με τον ενδιαφερόμενο να έχει συμφωνήσει και στο ποσό, αλλά το deal χάλασε στον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, ο επιχειρηματίας που έδειξε ενδιαφέρον, είχε στο παρελθόν ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ σενάρια τον είχαν εμπλέξει και με άλλη προς πώληση επαρχιακή ΠΑΕ πρώτης κατηγορίας, πριν μερικά χρόνια. Ο συγκεκριμένος πάντως δραστηροποιείται στο εξωτερικό.

Τελικά όμως, όπως προαναφέραμε, ούτε τώρα προέκυψε συμφωνία.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα