Αναβολή και αλλαγή προγράμματος λόγω βροχόπτωσης στον 3ο πανελλήνιο αγώνα Motocross Σπερχειάδα

Αγώνα Motocross Σπερχειάδα 2024 το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Μαΐου

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 2024

Η ΑΜΟΤΟΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Σπερχειάδας και ο Δήμος Μακρακώμης, διοργανώνουν αγώνα πανελλήνιου πρωταθλήματος Motocross στην πίστα της Σπερχειάδας.

Αγώνα Motocross Σπερχειάδα 2024: Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

MOTOCROSS 2024»    

Τον αγώνα διοργανώνει το αθλητικό σωματείο ΛΕ.Μ.Σπερχειάδας με αριθμό Αθλητικής Αναγνώρισης XO32, μετά από έγκριση της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε

Δείτε το πρόγραμμα του αγώνα Motocross Σπερχειάδας .

Αυτό το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross περνάει στον τρίτο του φετινό αγώνα στην ιστορική Σπερχειάδα, και μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές του αγώνα.

Motocross Σπερχειάδα 2024:  Η έντονη βροχόπτωση της Παρασκευής δημιούργησε ένα βαρύ τερέν για το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου στον τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 στην Σπερχειάδα όπου ανάγκασε τους διοργανωτές να αναβάλουν τις δραστηριότητες για την Κυριακή, ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν και οι αγώνες των μικρών κατηγοριών της διοργάνωσης. Ακολουθεί το ανανεωμένο πρόγραμμα της Κυριακής.

Η ΑΜΟΤΟΕ, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Σπερχειάδας και ο Δήμος Μακρακώμης, σας προσκαλούν, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, στον 3ο αγώνα πανελλήνιου πρωταθλήματος Motocross στην πίστα της Σπερχειάδας.

‘Ενα ακόμη Σαββατοκύριακο δράσης στην Σπερχειάδα που συγκεντρώνει αθλητές και φίλους απ όλη την Ελλάδα στην περιοχή μας, όπως σχολιάζει στον ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ο πρόεδρος της διοργάνωσης Ηλίας Ρήγας εξηγώντας μας τις λεπτομέρειες των συμμετοχών και του αγώνα: Ακούστε την αποκλειστική συνέντευξη Οι απονομές του αγώνα θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 και ώρα 17:00 στην πίστα Motocross Σπερχειάδας.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα