Προγνωστικά Ιταλία: Όλα για όλα η Νάπολι

Προσπαθεί να σώσει τη χρονιά η Νάπολι και να μην μείνει εκτός Ευρώπης. Από την άλλη φαίνεται να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, μετράει 3 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 4 τελευταία ματς. Είναι κάτι παραπάνω από κομβικό το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Μπολόνια, ο Καλτσόνα παλεύει να βρει λύση στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του, δέχεται γκολ με χαρακτηριστική άνεση, ακόμη κι από ομάδες που δεν έχουν ιδιαίτερες περγαμηνές.

Η Μπολόνια από

την άλλη, έδειχνε σίγουρη για μια θέση στο Champions League, εξακολουθεί και έχει το πάνω χέρι, οι αρκετές ισοπαλίες όμως το τελευταίο διάστημα, κράτησαν Αταλάντα και Ρόμα σε σχετικά κοντινή απόσταση. Πολλά θα κριθούν από το σημερινό αποτέλεσμα στο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Μότα θέλει να διατηρήσει την ηρεμία στην ομάδα του, η οποία δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.

Ο κόσμος πιέζει τη Μίλαν

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα για τη Μίλαν, το 3-3 με την Τζένοα έφερε μεγάλη γκρίνια από τον κόσμο, ο οποίος έχει πάντα υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα, η οποία λογικά θα τερματίσει στην 2η θέση. Ο Πιόλι γνωρίζει πως είναι τα τελευταία του ματς στον πάγκο των ροσονέρι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει μετά από 5 χρόνια. Θέλει και ο ίδιος να αφήσει καλές εντυπώσεις στο φινάλε.

Το σημερινό ματς κόντρα στην Κάλιαρι δεν θα είναι εύκολο, η ομάδα του Ρανιέρι βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, στους 3 αγώνες που απομένουν πολλά μπορούν να συμβούν. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να μείνουν στην κατηγορία, αλλά και το ταβάνι τους είναι συγκεκριμένο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Την λες και προβληματική τη φετινή Νάπολι, δεν μπορεί να πλησιάσει τα περσινά στάνταρ. Σήμερα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την Ευρώπη, είναι ματς που πρέπει να το πάρει. Σοβαρή, ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης η Μπολόνια, αλλά δεν έχει την εμπειρία. Δεν τον λες και ευκαιρία τον άσο στο 2.07, αλλά θεωρώ πως θα την κάνουν τη δουλειά οι παρτενοπέι, θα βοηθήσει και η επιστροφή του Κβαρατσκέλια.

Από την διάθεση της Μίλαν εξαρτάται το ματς με την Κάλιαρι, ο Πιόλι κάνει τα πάντα να δώσει στους παίκτες το απαιτούμενο κίνητρο. Η Κάλιαρι βρίσκει σχετικά εύκολα το γκολ στα τελευταία ματς, αλλά το θεωρώ δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη έδρα, επιλέγω 1 & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Νάπολι – Μπολόνια: 1 (απόδοση 2.07), 19:00 Μίλαν – Κάλιαρι: 1 & Goal/Goal (2.80), 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα