Αγριεύει η Kelly Piquet και ξυπνά το ζώο του Μax Verstappen

Η εντυπωσιακή Wag Kelly Piquet του Max Verstappen προκαλεί με χαμηλό λεοπάρ φόρεμα με ντεκολτέ που δείχνει τις διαθέσεις για το βράδυ με τον σούπερ σταρ της F1

Η φίλη του MAX VERSTAPPEN, Kelly Piquet, είχε θαυμαστές να βρυχώνται αφού μοιράστηκε το ντύσιμό της για το ραντεβού.

Η Kelly δεν είναι άγνωστη στο να αφήνει τους θαυμαστές έκπληκτους και πριν από τη νέα

σεζόν της Formula 1 ήταν σίγουρη ότι θα βεβαιωθεί ότι οι τροχοί δεν θα ξεκολλούσαν.

Η 35χρονη δημοσίευσε ένα σετ φωτογραφιών της φορώντας ένα λεοπάρ φόρεμα που αγκαλιάζει τη φιγούρα.

Η Kelly εργάζεται ως μοντέλο και επαγγελματίας δημοσίων σχέσεων

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – Κάτοψη

Wag Kelly Piquet Max Verstappen: Μπορούσε να τη δει κανείς να βγάζει μια selfie στον καθρέφτη καθώς επισκεπτόταν ένα βασιλικό κατάστημα για δείπνο.

Εκτός από το χαμηλό φόρεμά της, η Kelly φαινόταν με μια κομψή κόκκινη τσάντα.

Έχοντας γράψει τη λεζάντα της ανάρτησής της: “Διάθεση: ραντεβού νύχτα “, αργότερα τα στιγμιότυπα έδειχναν τη διακόσμηση, συμπεριλαμβανομένου ενός εντυπωσιακού φωτισμού και ζεστά έπιπλα.

Η Kelly είναι Βραζιλιάνα αλλά γεννήθηκε στη Γερμανία

Η Kelly έδειξε επίσης ένα ποτήρι κρασί Sassicaia 2019, το οποίο κοστίζει μεταξύ 135 και 330 £ στα περισσότερα καταστήματα λιανικής.

Αντιδρώντας στην ανάρτηση, ένας θαυμαστής είπε: “Kelly είσαι εκπληκτική”.

Ένας δεύτερος είπε: «Ο Μαξ είναι ευλογημένος».

Ένας τρίτος είπε: “Το κρασί

Ένας άλλος είπε: “GRRRR  !!!”

Η Kelly και ο Verstappen είναι μαζί από το 2020…

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Wag Kelly Piquet Max Verstappen:  Ενώ ένας πέμπτος πρόσθεσε: «Εσύ και ο Μαξ είστε τόσο… όμορφοι».

Η Kelly, η οποία εθεάθη να φορά ένα εντυπωσιακό ασημί φόρεμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έχει βγει με τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Verstappen από το 2020.

Η ομάδα του Verstappen, Red Bull, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πότε θα αποκαλυφθεί το μονοθέσιό της στη F1.

Ωστόσο, η Red Bull – που έχει πλέον κερδίσει τους δύο τελευταίους τίτλους κατασκευαστών – σπάνια παρεκκλίνει από τον εμβληματικό σχεδιασμό τους.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ημερολόγιο MotoGP 2024AMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμεMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα