ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα ήταν ξεκάθαρος, «εγώ φταίω»

23:18 3/3/2024 - Πηγή: Sportime

Η ΑΕΚ πέταξε στη Θεσσαλονίκη την 1η θέση στη βαθμολογία της Stoiximan Super League. Μεγάλο πισωγύρισμα. Η ΑΕΚ δέχθηκε το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αν και είχε φάση μετά με τον Ρότα για το απόλυτο

μπακ, να κάνει το 3-4. Στην Ένωση φωνάζουν για το φάουλ, που προήλθε μετά το πέναλτι, για το χέρι του Βίντα, δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι, είναι καθαρό.

Ο Αλμέιδα είπε μετά το ματς, πως ήταν δικό του λάθος αυτή η ισοπαλία. «Δικό μου λάθος» τόνισε, έκανε αίσθηση που στάθηκε πως οι παίκτες του μετά τις αλλαγές δεν έκαναν τρεις σερί πάσες: «Πιστεύω ότι ήταν ένα παράξενο παιχνίδι όπου προηγηθήκαμε, είχαμε τον έλεγχο του ματς, δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ και μετά λόγω του ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι ήρθαν τα γκολ του αντιπάλου. Το γυρίσαμε και στο τέλος κάναμε κάποια λάθη, με το παραμικρό γινόταν φάουλ υπέρ του αντιπάλου και το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο. Εμείς ήρθαμε να ψάξουμε τη νίκη, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα για να τα δούμε και να τα διορθώσουμε».

Για το παθητικό των 5 γκολ στα δυο τελευταία ματς: «Πάντα με απασχολούν τα χαρακτηριστικά των γκολ που δεχόμαστε. Αν υπάρχουν γκολ που προέρχονται από δικά μας λάθη φυσικά και με απασχολούν. Αυτό μπορείς να το δουλέψεις, όμως αυτός που φταίει είμαι εγώ γιατί αν δεν δουλεύεται τότε πάει να πει ότι το λάθος είναι δικό μου».

Για το αν η ομάδα έχει πρόβλημα στη διαχείριση στο σκορ:«Σήμερα νομίζω ότι είχαμε πρόβλημα στη διαχείριση στο σκορ. Μετά από το 3-2 σήμερα κάναμε τρεις αλλαγές και δεν καταφέραμε να κάνουμε τρεις πάσες συνεχόμενες. Δώσαμε τη δυνατότητα σε μια ομάδα που μέσα από τα φάουλ που κέρδισε, να μας ασκήσει πίεση».

Είχε πει ο Αραούχο πέρσι ότι η ΑΕΚ ξεκινάει καλύτερα ως δεύτερη στα πλέι-οφ. Μήπως τη βολεύει αυτή η συγκυρία: «Δεν θα συμφωνήσω ότι στα πλέι-οφ βολευόμαστε με το να είναι η ΑΕΚ δεύτερη. Εγώ δουλεύω για να είμαστε πρώτοι και είμαστε μια μεγάλη ομάδα που πάντα πρέπει να είναι πρώτη».

Για τον Γκαρσία: «Ο Γκαρσία αισθάνθηκε μια ενόχληση, έχει αρκετούς μικρούς τραυματισμούς από τότε που ξεκίνησε η περίοδος. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ελπίζουμε να τον έχουμε για τα πλέι-οφ. Το πιθανότερο είναι ότι θα ξεκινήσει Τρίτη ή Τετάρτη να κάνει προπονήσεις».

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα