Survivor spoiler αποχώρηση 30-3: Αυτοί θα είναι υποψήφιοι την ερχόμενη εβδομάδα;

Survivor spoiler αποχώρηση 30-3: Τίποτε δεν είναι σίγουρο στο Survivor. Ωστόσο, αυτή η πρόβλεψη μοιάζει δύσκολο να πέσει έξω. Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Η Ευγενία Μπόρλα αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το Survivor. Τι σημαίνει αυτό; Οι γυναίκες έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν.

Οι Διάσημοι έχουν Δαλάκα, Δώρα, Ασημίνα, Ιωάννα και Άιρα. Ωστόσο, η Ασημίνα δεν είναι ακόμα έτοιμη να μπει στο στίβο μάχης. Οι Μαχητές έχουν Χρύσα, Σταυρούλα και Αναστασία.

Οι Μαχητές δεν θέλουν να χάσουν άλλη γυναίκα αυτή τη στιγμή. Είναι ήδη οριακά. Με άλλα λόγια, θα πάνε σε ανδρική επιλογή. Κι αν χάσουν πρώτοι ασυλία, δεν αποκλείεται να βγάλουν στον τάκο τον Σάββα Γκέντσογλου! Ο επόμενος επίφοβος είναι ο Θοδωρής Τουρκογιώργος. Ο Σταμάτης έχει αντιπάθειες, αλλά φέρνει πόντους.

Οι κόκκινοι έχουν μία αδύναμη παίκτρια. Αυτή είναι η Άιρα. Αν όμως επιλέξουν γυναίκα σε περίπτωση ήττας, η επόμενη επιλογή είναι η Ιωάννα. Δύσκολο. Χριστόφορος και Παπαχαραλάμπους μοιάζουν πιθανότερες επιλογές.

Survivor spoiler αποχώρηση 30-3: Άνδρες ή γυναίκες…

Άνδρες ή γυναίκες θα ψηφίσουν στον τάκο Μαχητές και Διάσημοι. Όσον αφορά τους Μαχητές δεν το συζητάμε καν. Είναι σίγουρο πως αν πρέπει να επιλέξουν, άνδρα θα βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση. Δεδομένα…

Οι Διάσημοι είναι πιο περίπλοκη υπόθεση. Η Άιρα μπορεί να είναι η πρώτη τους επιλογή με βάση τα στατιστικά, αλλά συνολικά μάλλον τους συμφέρει να χάσουν έναν άνδρα.

Πιο πιθανό σενάριο λοιπόν είναι να έχουμε άνδρες υποψήφιους…

Πόσες ασυλίες θα κερδίσουν οι Μαχητές;

Η απάντηση ΕΔΩ

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα