Εθνική Ελλάδας – Γιοβάνοβιτς: Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο!

Ο Πογέτ θεωρείται «τελειωμένος». Η ΕΠΟ θα ψάξει τον αντικαταστάτη του, αλλά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον έχει ενοχλήσει κανείς ακόμα!

Η Εθνική ομάδα απέτυχε. Εκ του αποτελέσματος με την Γεωργία. Αποκλείστηκε από το EURO 2024 και οι διεθνείς θα δουν την διοργάνωση που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας από την τηλεόραση!

Ο αποκλεισμός «τελειώνει» και τον Πογέτ του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει… μεθαύριο, στις 31/3. Τώρα γιατί όλα τα υπόλοιπα τελειώνουν στις 30/6 όπως γίνεται

παντού και του Ουρουγουανού τώρα, ας το απαντήσουν οι αρμόδιοι.

Κάποιοι διεθνείς μπορεί να τον θέλουν, αλλά δύσκολα. Ο Μπαλτάκος στο περιθώριο της σύσκεψης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είπε αυτό που ισχύει. Οτι είναι θέμα της νέας διοίκησης της ΕΠΟ.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για να αποφασιστεί τι θα γίνει με το θέμα προπονητή της Εθνικής ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένα όνομα που ακούγεται και κουβεντιάζεται σε γραφεία και διαδρόμους της Ομοσπονδίας, αλλά η κουβέντα αυτή δεν έχει βγει και προς τα έξω.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει δεχθεί (ακόμα) το παραμικρό τηλέφωνο. Αυτό λέει ο ίδιος στο περιβάλλον του και αυτό ισχύει.

Εφόσον οριστικοποιηθεί οτι ο Πογέτ δεν ανανεώνει, ο Σέρβος θα είναι ίσως και ο επικρατέστερος για να αναλάβει τη «Γαλανόλευκη». Ισως και αυτός να ήταν ο λόγος που απέρριψε μυθική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας πριν από λίγο καιρό.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα