Survivor spoiler αποχώρηση 21/3: Οι υποψήφιοι και το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ να αποχωρήσει!

Survivor spoiler αποχώρηση 21/3: Survivor spoiler θα έχουμε το πρωί. Για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα όμως έχουμε μια εκτίμηση με μεγάλη βάση επιβεβαίωσης στο Survivor. Τέσσερις άνδρες υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor, ένα αρκετά μεγάλο φαβορί να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πάντα κρατάμε επιφύλαξη σε όσα λέμε. Διότι, οι ανατροπές

στο Survivor είναι πολλές. Πολλές τέτοιες δεν έχουμε δει ως τώρα στο Survivor 2024. Την περασμένη εβδομάδα ήταν εύκολη η πρόβλεψη με την Μαριλίνα, κάτι αντίστοιχο έχουμε και τώρα. Στα χαρτιά τουλάχιστον. Διότι, η πράξη θα δείξει.

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο Γιάννης Περπατάρης και ο Χριστόφορος Ταξίδης. Πρώτη φορά έχουμε παίκτες μόνο από τη μία ομάδα σε ασυλίες.

Οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν όλες τις ασυλίες, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους. Ωστόσο, οι Διάσημοι έχουν πλησιάσει πολύ σε αγωνιστικό επίπεδο. Θα δούμε στο έπαθλο επικοινωνίας και την επόμενη εβδομάδα τι θα συμβεί.

Survivor spoiler αποχώρηση 21/3: ΜΕΓΑΛΟ φαβορί…

Μακράν ο πιο αδύναμος παίκτης της από τους τέσσερις είναι ο Νίκος Ρικουνάκης. Πιθανότατα, ο Χριστόφορος να είναι ο παίκτης που θα αντιμετωπίσει στο πρώτο ματσάρισμα. Η άλλη αναμέτρηση, αν επιβεβαιωθούν τα στατιστικά που έχουνε, είναι ο Περπατάρης κόντρα στον Παπαχαραλάμπους.

Τυχερός ο Ρικουνάκης γι αυτή την πρώτη ευκαιρία που του δίνεται. Στα ημιτελικά, έχει ευκαιρία να παραμείνει. Διότι, ο Χριστόφορος δεν είναι στο 100%. Ωστόσο, οι άλλοι δύο παίκτες είναι ανώτεροι και ακόμα κι αν χάσουν στον τελικό θα έχουν τον πρώτο λόγο. Λέω ξανά, αν επιβεβαιωθούν τα ματσαρίσματα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Ρικουνάκης είναι μεγάλο φαβορί να αποχωρήσει από το Survivor. Δεν είναι παίκτης με συγκέντρωση στο run, ούτε με αντίληψη στον τελικό στόχο. Αυτόν περιμένουμε να φύγει…

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 213, ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ,Survivor, 213, megalo favori