Survivor 18-3: Αυτός ο παίκτης έχει την πρωτιά!

Survivor 18-3: Όλα αλλάζουν συνεχώς στο Survivor με τα στατιστικά μετά το χτεσινό αγώνισμα να φέρνουν έναν νέο παίκτη στην πρωτιά της κατάταξης.

Μία ακόμη ανατροπή είδαμε χτες στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ καθώς άλλαξαν και πάλι οι ομάδες με 2 μεταγραφές να γίνονται εκατέρωθεν. Οι «στοχευμένες» αλλαγές έκαναν έξαλλους τους φανς στο Twitter όμως τα δεδομένα πλέον δεν αλλάζουν.

Η δυναμική όμως των ομάδων φαίνεται πως έχει αλλάξει για τα καλά. Οι μπλε

δείχνουν ενισχυμένοι από εκεί που φαινόντουσαν να μην έχουν στον ήλιο μοίρα. Αυτό όμως έχει και μεγάλες συνέπειες στα στατιστικά των παικτών.

Η πρωτιά μετά το χτεσινό αγώνισμα ανήκει στον Φάνη Μπολέτση ο οποίος αγωνίστηκε μετά από σχεδόν ένα μήνα για να δώσει την ασυλία στην μπλε ομάδα στην οποία επέστρεψε. Ο Φάνης θα αποτελέσει κεντρικό σημείο και στο σημερινό επεισόδιο καθώς οι παίκτες τα βάζουν μαζί του.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η πάντα δυνατή Σταυρούλα Χρυσαειδή ενώ η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έκανε επίσης την επιστροφή της χτες, σημείωσε 3 ήττες ρίχνοντας τα στατιστικά της.

Την ίδια ώρα, οι πιο αδύναμοι παίκτες παραμένουν η Ευγενία και ο Νίκος ο οποίος έχει ψηφιστεί για αποχώρηση από την ομάδα του.

Survivor 18-3: Αυτή είναι η κατάταξη στα στατιστικά!

Τα στατιστικά όπως διαμορφώνονται μετά το επεισόδιο 43 στις 17 Μαρτίου 2024

Νίκες/Ήττες απο ατομικά αγωνίσματα.

Νίκες/Ήττες απο αγωνίσματα συνεργασίας του παίκτη στον στόχο.

Ν/Η απο τα Flag Race του παίκτη στον στόχο.

Flag Race μόνο το κλασσικό 9-9#SurvivorGR pic.twitter.com/ZrFOviXlab

— Critcobain (@_Critcobain_) March 17, 2024

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα