Σφιόντεκ για Σάκκαρη: “Από τους πιο συμπαθείς ανθρώπους στα αποδυτήρια” (vid)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Ίγκα Σφιόντεκ για τη Μαρία Σάκκαρη, στη συνέντευξή της στο κορτ κατά τη διάρκεια της απονομής. Η 22χρονη Πολωνή επικράτησε στον τελικό του Indian Wells με 6-4, 6-0 της No9 του κόσμου, φτάνοντας τους 19 τίτλους στη WTA.

Αρχικά αναγνώρισε πλήρως τη μαχητικότητα της στο γήπεδο, ενώ της έδωσε συγχαρητήρια και για το εκτός γηπέδου προφίλ της. Είπε πως είναι από τις πιο συμπαθείς τενίστριες των αποδυτηρίων, και ευχήθηκε στην ίδια και την ομάδα της πολλές μελλοντικές επιτυχίες.

“Είναι

φανταστικό που βρίσκομαι ξανά εδώ. Πρώτα απ’ όλα, όμως, θα πω συγχαρητήρια στη Μαρία. Είσαι μια από εκείνες τις παίκτριες που πάντα παλεύουν και αντιμετωπίζουν τα σκαμπανεβάσματα, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι το πως είσαι και εκτός γηπέδου.

Είσαι πραγματικά ένας από τους πιο συμπαθείς ανθρώπους στα αποδυτήρια. Είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος πόσο καλός άνθρωπος είσαι. Ευχαριστώ που κάνεις τα αποδυτήρια ένα πιο όμορφο μέρος. Συγχαρητήρια και στην ομάδα σου, ελπίζω να πετύχετε πολλά μαζί.”

Iga Swiatek after beating Maria Sakkari at Indian Wells:

“It’s amazing to stand here again. Congrats to Maria. You’re one of these players who’s always fighting and going through ups and downs. But for me more important is how you are off the court. You’re truly one of the… pic.twitter.com/8K60W7geU0

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) March 17, 2024

The post Σφιόντεκ για Σάκκαρη: “Από τους πιο συμπαθείς ανθρώπους στα αποδυτήρια” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα