Super League 2: Ποιος θα ακολουθήσει τον Λεβαδειακό στην Super League!

Ο Λεβαδειακός είναι ο πρώτος που πήρε την άνοδο στη Super League. Ο Νότιος όμιλος της Super League 2 έχει ακόμα δρόμο για να βγει ο πρωταθλητής. Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε.

Κομπότης is back! Ο Λεβαδειακός ήταν το μεγάλο φαβορί για άνοδο από τον Βόρειο όμιλο της Super League 2 και το επιβεβαίωσε νωρίς – νωρίς. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε και οι Βοιωτοί επέστρεψαν και μαθηματικά στην μεγάλη κατηγορία, παίρνοντας τη θέση του ΠΑΣ Γιάννινα

που μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των play out, υποβιβάστηκε και μαθηματικά!

Στο Νότιο τα πράγματα θα αργήσουν να ξεκαθαρίσουν. Η Καλαμάτα είναι η μόνη ομάδα που δεν προλαβαίνει. Οι υπολοιπες έχουν ελπίδες, με τον Ιωνικό να είναι το επόμενο αουτσάιντερ για άνοδο. Το σημερινό Καλλιθέα – Ηλιούπολη, αν επιβεβαιωθεί το φαβορί, θα αφήσει εκτός διεκδίκησης και την Ηλιούπολη που αν ηττηθεί στο «Ελ Πάσο» θα μείνει 9 βαθμούς πίσω, διαφορά που δεν καλύπτεται σε τέσσερις αγωνιστικές.

Καλλιθέα και Χανιά θα διεκδικήσουν την άνοδο, ενδεχομένως και μέχρι το φινάλε, αν οι Κρητικοί κερδίσουν σήμερα τον Ιωνικό στη Κρήτη. Την 8η αγωνιστική παίζουν Καλλιθέα – Χανιά, αναμέτρηση στην οποία ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό ποιος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για την Super League.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
Χανιά – Ιωνικός (17.00)
Καλλιθέα – Ηλιούπολη (17.00)
Ρεπό: Καλαμάτα

7η αγωνιστική
Χανιά – Καλαμάτα
Ιωνικός – Athens Kallithea
Ρεπό: Ηλιούπολη

8η αγωνιστική
Athens Kallithea – Χανιά
Ηλιούπολη – Καλαμάτα
Ρεπό: Ιωνικός

9η αγωνιστική
Χανιά – Ηλιούπολη
Καλαμάτα – Ιωνικός
Ρεπό: Athens Kallithea

10η αγωνιστική
Athens Kallithea – Καλαμάτα
Ηλιούπολη – Ιωνικός
Ρεπό: Χανιά

Super League 2: Η βαθμολογία των play off στον νότιο όμιλο

super league 2

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα